0 anmeldelser

Bøgerne med feer købte jeg, fordi jeg ville give min genbos lille tre-årige datter en gave. Men der bor en lille pige inden i mig, og hun blev så glad for de feer, at hun trak mig i ærmet og sagde: "Køb en til mig også".

Nu er de her i min Soul Shop. Omslaget er så fint og blødt at røre ved, og sommerfuglefeen, den lille fugl, valmuerne og de lyserøde skyer med glimmer træder frem, så man kan mærke konturerne. 

Denne bog er med linjer.

Giv den til en pige, der er ved at lære at skrive, til en voksen kvinde eller til den lille pige inden i dig selv. Sommerfuglefeer og smukke farver kan vi aldrig få for meget af.

Køber du for 49 kroner mere får du fri fragt.

Jeg pakker feerne i cellofanpose bundet med et fint lille bånd. Gaveindpakningen må være transparent og let som feers vinger

200,00
0 anmeldelser

Tulipanfeen købte jeg, fordi jeg ville give min genbos lille tre-årige datter en gave. Men der bor en lille pige inden i mig, og hun blev så glad for den tulipanfe, at hun trak mig i ærmet og sagde: "Køb en til mig også".

Nu er den her i min Soul Shop, og jeg har allerede givet den til min voksne veninde, som blev lige så vild med den som min genbos datter. Omslaget er så fint og blødt at røre ved, og blomsterne og sommerfuglene træder frem, så man kan mærke konturerne. Feernes øjne glimter og der er glimmer på sommerfuglenes vinger. 

Tulipanfeen er pakket i en sød cellofanpose med en blyant med blomsterhoved. Gaveindpakningen må være transparent og let som feers vinger.

Giv den til en lille pige, til en voksen kvinde eller til den lille pige inden i dig selv. Feer der glimter og smukke farver kan vi aldrig få for meget af.

Køber du for 49 kroner mere får du fri fragt.

200,00