I annekset i mit skrivehus har jeg indrettet en lille hyggelig landbutik med smukke ting til sjælen. Ting som jeg ikke kan sende med post men som du er velkommen til at komme og hente selv. Der er de fineste lanterner, meditationsklokker, dejlige bløde tæpper til stunder med selvomsorg, kopper og kander, bløde bamser, fine kuglepenne og selvfølgelig mine bøger, min musik og fine collageplakater. Der er også smukke malerier fra min kærestes hånd. Alle de ting jeg har her i webshoppen er også i min landbutik.

Jeg tager imod kontant betaling eller mobile pay. 

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com et par dage før du er i området, så tænder jeg lys i butikken og åbner for dig.

Kærlig hilsen Majbritte

0 anmeldelser

Skriv til min info@majbritteulrikkeholm.com så finder vi en tid, hvor jeg tænder lys  og åbner butikken for dig.

Jeg har alle de ting jeg har i webshoppen her plus en hel masse smukke ting, jeg ikke kan sende - lysestager, lanterner, lamper, smukt blødt strik og meget mere.

0,00
0 anmeldelser

Denne sweater skal afhentes i landbutikken.

jeg har totalt forelsket mig i hele konceptet omkring disse trøjer, som strikkes i hånden på pinde af kvinder i Nepal, der arbejder fra deres egne hjem. En del af firmaets overskud går til et skoleprojekt, der støtter kvindernes børn.

Trøjen er super soft og ulden kommer udelukkende fra New Zealand.

Du får en Oeko Tex mærket etisk fremstillet trøje, der er varm som en bjørn og blød som en kanin.

1.399,00