I annekset i mit skrivehus har jeg indrettet en lille landbutik med smukke ting til sjælen. Ting som jeg ikke kan sende med post men som du er velkommen til at komme og hente selv. Der er de fineste lanterner, meditationsklokker, smukke møbler af genbrugstræ, dejlige bløde tæpper til stunder med selvomsorg, kopper og kander, bløde bamser, fine kuglepenne og smukke malerier fra min kærestes hånd. Du kan eksklusivt booke butikken en halv time, så du kan have rummet helt for dig selv. Du er velkommen til at tage en ven med, men der må kun være to gæster  i lokalet, da jeg skal overholde restriktioner for kvadratmeter pr gæst. Mine bøger, postkort og notesbøger og alle de andre ting jeg har her i webshoppen er også i landbutikken.

Vi overholder generelle corona restriktioner for åbning af butik. Jeg tager imod kontant betaling eller mobile pay. 

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com et par dage før du er i området, så finder vi en halv time til dig, hvor du kan have butikken for dig selv.

Kærlig hilsen Majbritte

0 anmeldelser

Den fineste sommerblå reol med lille skuffe - kan stå på skrivebordet. Her står den i min soul shop med nogle af de fine ting, du også kan se her i landbutikken.

1.200,00
0 anmeldelser

Det fineste skab med glaslåger af genbrugstræ fra gamle indiske lofter. I stedet for at smide ud bliver træet genbrugt, og nu har jeg dette fine skab på mit køkkenbord fuld af dejlige ting, der dufter godt. Som at åbne et skab i en kaffebutik eller hjemme hos Mormor.

1.250,00