0 anmeldelser

Kære ven af Soul Shoppen

Jeg ønsker af hele mit hjerte at blive ved med at skabe noget, som mennesker kan glæde sig over. Jeg ønsker at skabe projekter, som kan bringe lys i livet hos mennesker, der er på sjælens rejse. Det er dog dyrt at skabe alle disse projekter, og for at jeg kan have frihed til at skabe uden at skulle gå på kompromis med mine dybeste spirituelle værdier, vælger jeg at finansiere bøger og musik selv.

Nogle af mine bøger er særligt eksklusive, trykt på ekstra smukt papir med farvetryk og fine læsebånd, og hvis jeg skulle sætte prisen efter udgiften, ville de blive alt alt for dyre. Donationer støtter, at disse bøger kan blive til og stadig holde en overkommelig pris.

Meget af min musik giver jeg gratis. Selvom jeg indspiller hjemme i mit eget studie, skal hver sang igennem et professionelt studie, og det koster 2500,- at producere en sang færdig. Lige nu arbejder jeg på Sange om sorg og omsorg, som du også frit kan downloade her i webshoppen.

Nogle donationer bliver også brugt til ekstra smukt gavepapir og alt hvad der hører til en smuk indpakning, som jeg giver som en ekstra gave og service, når man handler i min Soul Shop.

Hvis du har lyst og overskud til at give en donation, vil jeg blive virkelig glad og taknemmelig. 

Kærlig hilsen Majbritte 

50,00