0 anmeldelser

Let your soul guide you er en helt ny collage.

At skabe collager er for mig en meditativ proces. Jeg fotograferer alt muligt, jeg holder af og sætter det sammen med alle mulige elementer jeg finder. Jeg kan sidde i dagevis og rykke rundt på de forskellige elementer, indtil jeg synes de har lige den rette balance. Når en collage falder på plads, falder noget på plads inden i mig. Det er som et puslespil uden en skabelon.

Collager minder mig om at leve mit liv uden skabelon - Collager minder mig om, at alt falder på plads i sin helt egen orden, når jeg lader min sjæl vise vej.

Hæng collagen et sted hvor du vil mindes om at lade sjælen være din vejviser.

Når jeg får rammet mine collage-prints ind fjerner jeg altid glasset, så jeg undgår refleksionerne i glasset. Så får jeg mere ud af billedet der er trykt på mat papir.

200,00
0 anmeldelser

Plakat med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos.

 

200,00
0 anmeldelser

Postkortet Gad vide, hvilket mirakel jeg vil opleve i dag, findes nu også som A4 plakat. Hæng den et sted, hvor du hver dag bliver mindet om at have øje for livets små og store mirakler. Jeg synes den er rigtig sød i en hvid vintage ramme. Plakaten sælges uden ramme.

Motivet er den collage jeg har skabt til forsiden af min bog VISION.

Billedet går til kant men der er rum omkring motivet, så der er plads til indramning.

130,00