Fremhævet
0 anmeldelser

De udødelige svaner er en samling af tekster fra 25 års forfatterliv sammen med helt nye tekster. Som en ekstra bonus er der en bog i bogen: Et liv med plads til sjælen - optegnelser fra en forvandlingstid. Bogen er illustreret med mine egne farvede eventyr-collager, der taler til sjælen under læsningen og er trykt i et eksklusivt jubilæumsformat med hardcover, farvede indersider og læsebånd. En rigtig gavebog.

Kig ind i bogen i videoen

Bogen er inddelt i Magiske fortællinger, Refleksioner, Mindeord, Kærlighedens Bog - digte, Drømmenes Bog, Julefortællinger og Optegnelser fra en forvandlingstid.

329,00
0 anmeldelser

Når du forudbestiller, sparer du 25,- og modtager i gave en lille notesbog af genbrugspapir til en værdi af 50,-

Bemærk at bogen er en anelse mindre end A4 for at de kan være i de kraftige og sikre forsendelsesæsker.

Skriv fra Sjælen og tag på eventyr med de svære følelser har vært udsolgt som spiralbog i mange år. Men næsten dagligt har jeg fået forespørgsler på kursusbogen i fysisk form, så jeg besluttede at få den trykt igen.

I denne udvidede version af Skriv fra Sjælen har jeg tilføjet nye øvelser, nye collager og nye tekster. Der er også tilføjet en hel afdeling om Det Indre Barn.

Skriv fra Sjælen er et skrivekursus i et stort lækkert format med ekstra tykke sider og lækre farvetrykte sider med masser af visuel inspiration til skriveprocessen.
 
Bogen kan ligge udslået på bordet på grund af spiralryggen, så det er en rigtig lækker arbejdsbog.
 
Du får 112 siders kursus i at skrive fra sjælen og helbrede dig selv med kreativitet. Det er en bog, hvor man lærer at skrive sig ind i visdomsfeltet og hvor man omdanner skygger og skam til eventyrlige fortællinger.
 
Men det er også en bog, der viser vej til det indre barn, og det er en bog, der inviterer til at skrive i billeder og danse sig ind i fortællingen.
 
Det er skriveøvelser, som jeg har udviklet og afprøvet gennem 30 år som kunstner og underviser. Jeg har oplevet så mange mirakler, når jeg har arbejdet med øvelserne, at jeg bare har lyst til at dele de øvelser med så mange jeg overhovedet kan.
 
Jeg har illustreret siderne med collager, der kalder sjælen frem. Alle collagerne i denne udvidede version er helt nye.
 
Terapeuter kan også hente en hel masse inspiration til at inddrage kreativ skrivning i det terapeutiske arbejde.
 
Inden rejsen kan begynde beder jeg om, at man lige overvejer dette:

 

Med øvelserne i denne bog vil vi etablere en varig kontakt til den dybe, poetiske sjæl.

Vi vil på en kreativ måde besøge temaer som skygger og skam, og vi vil skrive os ind over grænserne mellem

fantasi og virkelighed. Det er vigtigt, man har et stabilt afsæt i sig selv for at udføre dette arbejde på egen hånd og under eget ansvar.

 

 

 

 

375,00
0 anmeldelser

Det her er min helt egen notesbog, som jeg vil elske at dele med dig.

Jeg har skabt den for at give min kærlighed til notesbøger og skrivning videre i det smukkeste format, jeg kan fremtrylle.

Som et gennemgående tema har jeg brugt mit digt De hvide siders favn. Bogen er tapetseret med første del af digtet, når du åbner bogen. I midten vil du møde anden del af digtet, på sidste side er bogen tapetseret med tredje del af digtet, og på bagsiden får du sidste del af digtet.

Bogen indledes med tre siders introduktion til, hvordan du kan gøre din notesbog spændende og overskuelig. Og så giver jeg inspiration til at komme i gang med at skrive fra sjælen, det indre barn, hjertet og alt hvad der ellers kalder på at blive skrevet fra.

Undervejs vil du møde små citater fra mine bøger sammen med helt nye, og hver eneste af de 200 sider har en lille eller en større illustration. To smukke sommerfugle i hjørnet, en engel der flyver gennem luften med et barn på armen, svaler og sarte blomster og illustrationer med små bamser, der også taler til det indre barn. Derfor er der heller ikke linjer i denne bog.

Fyld de 200 smukke sider med alt det der er i dig. Læn dig ind i de hvide siders favn. Sammen med din sjæl.

Jeg pakker i smuk gaveindpakning, så du kan give dig selv eller en, du holder af, den smukkeste skrivegave.

Bogen er bundet hos bogbinder som en rigtig gammel bog med hardcover med silkeblød "hud" og smukt antik guld læsebånd.

 

 

289,00
0 anmeldelser

Farvel, kære sofa er en bog om at rydde op i sit liv og ændre sine kærlighedsspor. Det er to års optegnelser jeg har gjort dagligt gennem et stort livsoprydningsforløb. Jeg håber at kunne inspirere andre med denne bog, for uanset hvad vi har oplevet i livet, så kan vi komme ud af destruktive mønstre og afhængighed, så der kan blive plads til frihed og autentisk kærlighed.

Bogen er på 377 sider. Jeg signerer og pakker i gaveindpakning. Alle pakker er forskellige.

 

 

 

260,00
0 anmeldelser

Alle sider er trykt i farver på rustikt "gammeldags" papir. Bogens normalpris er 229,-

24 digte til min elskede er en invitation til få fortalt dem vi elsker om vores kærlighed.

Bogen er signeret og pakket i fin gaveindpakning med metal-engel. Snoren kan sættes i englen og så kan den hænges op på en grangren eller hvor man har lyst til en fin englen.

Læs bogen stille for dig selv eller højt for den du elsker.

24 digte til min elskede er min helt egen drømmebog. Når jeg har fundet gamle smukke bøger med fine illustrationer har jeg altid tænkt: "Lige sådan en bog kunne jeg selv tænke mig at skabe engang". 24 digte til min elskede er den bog jeg har drømt om at skabe med rustikke tykke farvesider, guldbånd og indersiderne tapetseret med oldemortapet.

24 digte til min elskede er en kærlighedsgave. Om vi er i par eller alene, om vi bærer på en hjertesorg eller er nyforelskede, så har kærlighedsdigte altid noget til os. Fordi de minder os om den kærlighed der altid er mulig. Den kærlighed vi selv bærer i hjertet bag hjertet. Det hjerte som altid er helt.

Er man alene kan man give sig selv bogen i gave som en selvomsorgsgave. At give sig selv noget smukt er en påmindelse om at kærligheden har sit udspring i ens eget hjertedyb.

Digtene er illustreret af mine egne vintage collager skabt af gamle postkort, der har betydet noget særligt kærligt for mig.

Bogen er signeret i klassisk miniformat 10,5 /15 cm med 74 farvetrykte sider.

Anders Laugesen DR, som har skabt de smukke programmer på P1 om tro skrev disse fine ord om bogen:

Den bliver en klassiker, for den udtrykker så poetisk nogle af kærlighedens mange følelser.

Den får hjertet til at banke for den man elsker og tankerne til at flyve ind i taknemmelighedens univers.

 

 

150,00
0 anmeldelser

Signeret og i smuk gaveindpakning.

Se også 10 minutters video om at hente kraften hjem.

I bogen VISION deler jeg alle de erfaringer jeg har gjort mig gennem 30 år som professionel kunstner. Jeg vil gerne give andre muligheden for at finde ind til det inderste lys og støtte dem i at finde modet til at dele det lys med verden. Jeg vil også gerne give andre mulighed for undervejs at kunne stå med skuffelser og nederlag, frygt, sårbarhed og skam og forvandle alle disse svære følelser til perler af visdom, som i sidste ende kan vise sig at være en vigtig del af Sjælens VISION.

I bogen videregiver jeg de øvelser, som jeg deler med mennesker, jeg er mentor for, øvelser og refleksioner som jeg har udviklet til mine kurser gennem 30 år.

Jeg fortæller også min egen personlige historie om en lang rejse mod at tillade mine indre usynlige verdener at blive synlige i det ydre. En rejse mod at være tro mod mine inderste værdier og mit dybeste kald. Det er en rejse der har lært mig at kombinere sjælens styrke og hjertets blødhed, vedholdenhed og overgivelse, evnen til at give og tage imod.

Under coronakrisen blev jeg støttet af alle de mennesker, der har fulgt mig gennem årene. Jeg blev støttet med donationer og mange bestillinger her i soul shoppen. Jeg lærte, at der er et Vi i enhver vision, der begynder i hjertet. Måske tror vi, at vi skal løfte vores vision, men i virkeligheden er det visionen der løfter os. Det er derfor jeg har givet bogen vinger. For at minde os alle sammen om, at vi bliver løftet, når først vi har sagt det store JA til at udfolde det vi kom her til Jorden for.

Jeg signerer alle bøger og pakker i gaveindpakning.

Kærlig hilsen Majbritte

 

250,00
0 anmeldelser

Du vil modtage link til download af MP3 filer inden for et døgn. Fortællingerne ligger som en samlet fil og meditationsmusikken samlet i en separat fil.

Jeg har udvalgt og indtalt 9 magiske fortællinger fra De udødelige svaner og skabt lydcollager til, så alle fortællingerne får deres helt eget rum af magisk lyd at udfolde sig i - Hjerterum du kan gå ind i og møde dig selv, din sjæl, dine engle, dit indre barn, sorgen, glæden og julen.

Når du har hørt fortællingerne kan du sidde med den instrumentale meditationsmusik og fordybe dig i det fortællingerne har bragt dig i kontakt med. Du kan eventuelt skrive dine oplevelser og indsigter ned.

Hør et uddrag af Sommerfuglen i den sorte sten i videoen. Tryk på billedet så kommer du frem til videoen.

Du kan bruge meditationsmusikken helt selvstændigt til fordybelse, healing, massage, kreativ udfoldelse o.l

Under mere information er der en liste over alle fortællingerne.

Musikken og fortællingerne bringer lytteren ind i et indre meditativt rum af fordybelse, og derfor anbefaler jeg, at man ikke lytter til musikken og fortællingerne i trafikken.

Kærlig hilsen Majbritte

125,00
0 anmeldelser

Digtene i denne bog er skrevet af min kæreste i en tid, hvor vi begge gennemgik store forvandlinger. Hver dag læste jeg de digte han skrev, og de støttede min sjæl og viste mig vej ind til en nærende stilhed og en dyb forståelse af den forvandling jeg selv undergik. Jeg spurgte, om jeg måtte udgive en bog med digtene her i min Soul Shop, fordi de digte har støttet mig så meget, og nu er det blevet til en uendeligt smuk bog. Vi har valgt et lille lækkert softcover format, så bogen er nem at have med i tasken, eller hvis man vil have den med på sin pilgrimsvandring. Omslaget er fløjlsblødt at røre ved. Mål: 10/16 257 sider.

I den tid Lawrence gennemgik sin forvandling var han til tider i så stor en stilhed, at han kunne komme så tæt på  sommerfuglene, at han kunne fotografere dem i deres smukke stilhed. Nogle dage satte han sig på trappen og sang, og så kom de. Vi har valgt at bringe en fotoserie i farver sidst i bogen. Billeder af sommerfugle, der fortæller deres helt egen ordløse fortælling om alt det fine og smukke vi kan få lov at komme nær, når vi er i audiens hos stilheden.

Citater fra bogen:

- Når længslen efter det nye bliver større end sulten efter det gamle, åbner den store port sig, og lyset fra fremtiden strømmer ind

- Hvornår vil jeg elske livet lige så meget som livet elsker mig?

- Ved det yderste punkt af tomhed blev jeg fyldt op

- Aldrig har jeg været mere mig selv end nu hvor jeg er blevet en anden

 

 

200,00
0 anmeldelser

Linket bliver sendt inden for et døgn

I denne E-bog vil jeg videregive de 7 bedste råd jeg har til alle skabende mennesker sammen med mine 7 bedste skriveøvelser.

E-bogen er sat med stor skrift, så du nemt kan læse den på telefon og computer og det er en åben fil, så du eventuelt kan printe den ud og sætte siderne ind i din egen arbejdsmappe.

Hvert af de 7 råd er udfoldet og uddybet i et kapitel, som afsluttes med en øvelse, så hvert enkelt råd kan integreres og praktiseres med det samme. Siderne er dekoreret med sommerfugle og collager, for denne bog skal læses med hjertet og sjælen, og det inspirerer billeder til.

Det hele blev sat i gang af, at en ung kvinde besøgte mig i min landbutik og stillede mig spørgsmålet:

Hvad er dit bedste råd til en, der gerne vil være forfatter?

Hun minder mig om den unge kvinde jeg selv var, da jeg stod med mit første manuskript i hånden.

Nu har jeg samlet det, som jeg gerne selv ville have hørt. Dengang. Og det er ikke kun mine råd til en der gerne vil være forfatter. Det er mine råd til alle skabende mennesker. For det er det samme grundlæggende vilkår, der gælder, om vi skriver, danser, synger, maler eller noget helt andet. Jeg har selv skrevet og udgivet 17 bøger, siden min første bog udkom i 1997, og jeg har udgivet femten CDer. Jeg kan se der er noget, som gør sig gældende i forbindelse med alle mine projekter. En form for energistrøm eller nærmest kosmisk lov jeg må følge, og så er der nogle helt basale jordnære ting, der er i spil hver eneste gang, jeg kaster mig ind i et projekt.

Jeg har allerede skrevet flere bøger om at skabe og skrive, men det her er i en kort form sat op som enkle korte råd.

Sidst i bogen finder du mine 7 bedste skriveøvelser.

 

 

 

 

150,00
0 anmeldelser

Med afsæt i min egen forvandlingsrejse og mere end 25 års liv som mentor for mennesker, der ønskede forvandling i livet, vil jeg invitere læseren med IND I DET NYE. Der er inspiration og øvelser, som er værdifulde at have med gennem de store skift i livet. Bogen er sat op som et kursus med indledende refleksion over et tema og efterfølgende øvelser læseren selv kan udføre. 

Bogens omdrejningspunkt er at se kriser og forandring med sjælens øjne. Uanset om vi selv har valgt forandringen, eller om det er livet, der har slået en koldbøtte, som har kastet os ind i forvandlingsrejsen.

Det er en bog, der taler til sjælen, og der er collager, som kan inspirere på rejsen og sider, man kan skrive og tegne på, hvis man printer bogen ud.

Bogen henvender sig til kursister, der har nogen erfaring med at arbejde eksperimenterende på egen hånd og som har et stabilt psykisk fundament for at drage ud på et forvandlingseventyr i psyke, sjæl og hjerte på egen hånd eller sammen med en god ven.

Bogen støtter læseren i forberedelsen, overgangen og tiden efter forvandlingen.

Det er min største passion at skabe forvandlinger i mit eget og andre mennesker liv, og jeg ønsker at inspirere mennesker til at se, at livet altid holder os og vil os det bedste. Også når vi ikke lige kan se det. Med dette kursus vil jeg gerne inspirere læseren til at tage sjælens briller på og se forandring og krise med sjælens øjne.

Jeg gennemgik selv for tre år siden en stor livskrise, som førte mig ind i mit livs største drøm. Set med sjælens øjne var det aldrig en krise men en forandring jeg fik hjælp til at skabe. Alt hvad jeg lærte og opfandt af redskaber til den forvandlingsrejse vil jeg gerne give videre til andre, der skal ud på en forvandlingsrejse eller som arbejder med mennesker og som ønsker inspiration til deres undervisning.

Kærlig hilsen Majbritte

200,00
0 anmeldelser

Om HÅB:

Da verden lukkede ned i marts 2020, tog jeg sammen med min kæreste Lawrence i sommerhus, hvor vi sammen skrev disse tekster og digte om forår, kærlighed og håb.

Det hele begyndte med, jeg spurgte Lawrence, om vi ikke skulle skrive en tekst hver om første gang vi mødte hinanden. Vi skrev hver dag i de første tre uger af corona krisen, og vores fælles skrivning blev små øer af ro, vi kunne besøge. Et sted hvor vi blev mindet om at kærlighed er stærkere end frygt.

Bogen blev til under coronakrisen - men det er en universel bog om at møde alle kriser fra kærlighed - med blikket rettet mod den forandring en krise som oftest kalder på. 

Siderne er smukt designede med sjælfulde fotos i sort hvid, så du nemt selv kan printe bogen ud.

 

100,00
0 anmeldelser

Rejsen til Kærlighed er en inspirationsbog med fortællinger, digte og refleksioner illustreret med klassiske papirklip. Bogen er signeret og pakkes i smuk gaveindpakning.

0,00
0 anmeldelser

PILGRIM I HJERTET er en samling af spirituelle fortællinger, digte og livsbetragtninger illustreret af meditative sort/hvide fotos 359 sider. Bogen er velegnet til at blive læst i små bidder, til højtlæsning eller som opslagsbog. Der er fortællinger til alle årstider.

ANMELDELSE fra BOGSYN:

"Tekster til fordybelse og eftertanke i Sjælens Have" hedder det ydmygt på bogens bagside.  Vi skal love for, at vi her har med en kunstner at gøre, der får os til at se indad.

Bogen er en dør ind til ens inderste, en port ind til det lille menneske, man oprindeligt VAR og stadig ER.  

Samtidig styrker den intellektet, idet den sprogligt udfordrer en og begaver ens ånd, udsyn og perspektiv.


Man kommer til at gå langsommere, bevæge sig med mere naturlige skridt og mærke mere efter, hvordan man skal relatere til livet efter at have læst om pilgrimmen i hjertet.

Mere er der ikke at sige lige nu. Udover at samlet set må den nye udgivelse anses for et fantastisk værk. 

0,00