Som barn boede jeg hos min polske mormor, og Maria havde en stor plads i vores liv. Jeg så, hvordan min mormor rammede Maria-billeder ind og satte blomster bag glasset i rammen. Det er den tradition, der har inspireret mig til at skabe mine poetiske collager. Jeg skaber collagerne af gamle billeder, som jeg har gemt og sætter dem sammen med blomster og mine egne digte eller linjer. Måske taler et af kortene så meget til din sjæl, at du får lyst til at sætte det i vinduet med et lys ved siden af. Måske får du lyst til at sende en smuk hilsen til en ven. Der er fine kuverter med til alle kort.

 

0 anmeldelser

Collage: Jeg har sat den smukke hellige Maria op på en baggrund af sommerfugle og sået en lavendelmark til hende ved at sætte mange små vintage lavendelblomster og blonder sammen. På bagsiden af kortet står titlen Divine Feminine.

Send en feminin hilsen til en der elsker Maria, sommerfugle og lavendel. Eller ram det smukt ind hæng det på væggen eller stil det på et lille alter.

Jeg stiller mine små Maria-kort i vindueskarme, på hylder, ja, alle steder hvor jeg har brug for at mærke den guddommelige feminine energi Divine Feminine. Når jeg rejser, har jeg et par kort med. Skal jeg overnatte på hotel, stiller jeg et eller flere Maria-kort og tænder et par lys, så jeg kan føle mig hjemme, uanset hvor jeg er. Jeg har altid Maria med.

50,00
0 anmeldelser

I denne collage står Maria i en portal af stjerner i en hjertekrans af de fineste roser. På bagsiden står digtet Aftenbøn fra digtsamlingen I audiens hos stilheden (af Lawrence Lindhardt Christensen)

Aftenbøn - Tak fordi mit liv er en dag rigere

50,00
0 anmeldelser

Our Lady er et klassisk italiensk bedekort jeg har smykket med blonder, små blå blomster og lilje. På bagsiden er et hjerte med mit digt Hjertet bag Hjertet indskrevet. Jeg har ønsket at skabe et blidt og inderligt Maria-kort - afdæmpet og måske til trøst.

Inspiration: Du kan vælge at indramme billedet eller stille det i vindueskarmen, på en hylde eller som et lille alter. Dette kort kan du også indramme i en større ramme, hvor du lægger digtet ved siden af Maria-billedet i rammen.

50,00
0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Bemærk glorien med Rosa Mystica, som er et af Marias latinske navne: Den mystiske rose.

På bagsiden står skrevet:

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

At skabe collager med Maria er en meditation for mig. Jeg finder gamle Maria billeder, klipper dem ud og sætter dem sammen med blomster og baggrunde og andre figurer og skaber nye landskaber.

 

På dette kort har jeg sat Maria i en smuk rosenhave og skrevet:

 

Der findes et hjerte bag hjertet

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Jeg elsker Maria, og jeg har samlet på Maria postkort hele mit liv. Jeg tager gamle postkort og sætter dem sammen med nye landskaber af blomster og blonder og hvad jeg ellers kan finde. Min mormor pyntede altid vores Maria-billeder. Hun tog dem ud af rammen og lagde blomster og blonder ind til Maria. Jeg er blevet inspireret af min mormors kærlighed til Maria til at skabe collager ud af gamle bedekort.

Her er Maria i et hvidt blomsterhav.

Der er et lille bitte lysegråt hjerte på bagsiden, og ellers er kortet holdt uden ord, så du kan skrive dine egne ord eller bare give kortet og lade billedet tale sit eget hjertesprog.

Der er to kort med tilhørende kuverter i en pakke. Et til dig og et til en du elsker.

50,00
0 anmeldelser

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt.

Jeg har skabt en collage af elementer fra min kommende digtsamling med Mariabillede og et citat fra et af digtene. Der er et til dig og et til en du vil glæde med et hjertekort.

50,00
0 anmeldelser

Jeg fandt en smuk engel og fotograferede den i min stue en stille aften.

Jeg satte et uddrag af mit digt om at tænde lyset indeni på billedet

og fandt et smukt faldende efterårsblad.

Måske vil kortet her minde dig om i novembers store mørke

at tænde lyset indeni.

På billede nummer 2 er kortene lige kommet hjem fra trykkeriet.

50,00
0 anmeldelser

Dette smukke gamle postkort har jeg gemt i mange mange år. Nu har det fået flere roser, en lille sommerfugl og et hjerteskilt med ordene Beskyttet af Engle. Sæt det et sted du ser det og husk du er altid Beskyttet af Engle.

50,00
0 anmeldelser
Denne collage betyder noget helt særligt for mig.
 
 
Ordene DET LØSER SIG er broderet af en meget fin kvinde, som gav mig tiende af sin egen løn under corona-nedlukningerne. Hun har sendt mig det finde broderi, som nu hænger ved min dør, så jeg hver dag kan huske at ja, det løser sig. Da jeg stod og hængte broderet op kom en natsommerfugl og satte sig og blev siddende længe. Jeg var så heldig at få et billede af den. Nu er den klippet ud og sat sammen med broderiet i collagen, som et fint symbol på den forvandling vi kan gennemgå, når vi virkelig tør tro på, at DET LØSER SIG.
 
50,00
0 anmeldelser

Denne collage er inspireret af min fortælling Sommerfuglen i den sorte sten fra De udødelige svaner.

På bagsiden står en sætning fra fortællingen:

"Og den der har båret den tungeste sten, får de største sommerfuglevinger, den dag hun kaster stenen bort."

50,00
0 anmeldelser

Dette julekort er helt særligt for mig. Engang fortalte jeg min veninde Ida, at jeg hvert år til jul gik med min mormor til kirke, og at det var noget helt særligt for mig. Hun gik hjem og klippede dette smukke papirklip, som jeg har skabt en collage ud fra. I eventyret Jul er Mormor fortæller jeg om de ildrøde stjerner, som jeg forbinder med Mormor, og de skulle selvfølgelig også være med.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser

Dette postkort kan bruges på begge sider. Har du brug for at blive mindet om, at sårbarheden i virkeligheden er vores styrke, kan du vende kortet med sommerfuglen udad. Har du brug for lige at blive mindet om, at sårbarheden i virkeligheden er en åbning, kan du vende den anden side udad. Du kan også hænge dem ved siden af hinanden eller ramme dem ind sammen eller individuelt.

Kortet kan også være en god lille gave til en der føler sig meget sårbar og måske har brug for lidt inspiration til at se, at sårbarheden er en fin åbning.

 

Citatet er fra min bog VISION. Collagerne er min meditation, min måde at træde ind i feltet af væren på. Jeg håber lidt af den fred vandrer videre gennem kortene.

50,00
0 anmeldelser

Denne collage er inspireret af en drøm jeg drømte for mange år siden. I drømmen mødte jeg en engel, som fortalte, at englene altid træder til, når mennesker lader sig falde. Da jeg vågnede skrev jeg denne sætning ned: "Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel". Det er den sætning, der står på collagen.

Dette kort er i farver på begge sider, og du kan skrive på bagsiden.

 

50,00
0 anmeldelser

En enkel og fin collage, hvor blomsten er i balance sammen med citatet fra min bog De udødelige svaner:

                         Balance

Hvis jeg presser mig selv, går jeg i stykker.
Hvis jeg ikke udfordrer mig selv, går jeg i stå.

 

 

50,00
0 anmeldelser

I bogen VISION foreslår jeg at begynde hver dag med at spørge:

Gad hvilket mirakel jeg vil opleve i dag?

For det gør noget særligt ved os at bære den indstilling i hjertet, at ALT er et mirakel. Livet bliver større, når vi indstiller os på det jeg kalder mirakelfrekvensen. Stil kortet i vinduet eller hæng det op et sted du dagligt ser det og indstil dig på mirakefrekvensen.

Der følger to vintage kuverter med.

50,00
0 anmeldelser

I ordet værdig gemmer sig vær dig. Da jeg for nylig fotograferede den smukke svaneunge kom jeg til at tænke på den grimme ælling, og min gamle sætning fra bogen PILGRIM I HJRTET Vær Dig = Værdig kom flyvende gennem luften. Det blev til dette nye postkort til sjælen.

Kortet kan rammes ind som et lille billede.

Det kan også være en smuk velkomstgave til kursister, hvis du underviser.

50,00
0 anmeldelser

SHAMAN 2 stk A5 billedpostkort + 2 natur kuverter

Et af mine malerier omsat til postkort

65,00
0 anmeldelser

Postkortet Gad vide, hvilket mirakel jeg vil opleve i dag, findes nu også som A4 plakat. Hæng den et sted, hvor du hver dag bliver mindet om at have øje for livets små og store mirakler. Jeg synes den er rigtig sød i en hvid vintage ramme. Plakaten sælges uden ramme.

Motivet er den collage jeg har skabt til forsiden af min bog VISION.

Billedet går til kant men der er rum omkring motivet, så der er plads til indramning.

130,00