MUSIK TIL DIT HJERTE - SANGE TIL DIN SJÆL

Jeg håber at kunne tilbyde dig musik til forskellige faser i livet. Min musik har altid været en ven jeg rejste med, og mine sange beskriver forskellige faser af mit eget liv. Måske kan du bruge dem der hvor du er i livet.

 Ved hver cd vil jeg skrive mere om det enkelte album og lidt om den rejse jeg var på, da jeg skrev musikken.

 Det er ikke alle cder, der stadig er i produktion, men dem jeg kan skaffe vil jeg dele her. Alle cd´er er signerede.

 

 

0 anmeldelser

Lystændingssang musik-Mp3 fil + tekst og node tilsendt på mail.

Jeg bestræber mig på at sende så hurtigt som muligt.

30,00
0 anmeldelser
Kahlil Gibrans smukke visdomsbog The Prophet omsat til meditativ sang og musik - signeret eksemplar
99,00
0 anmeldelser
En rejse i verdens store sjæl med sangen som pejlepunkt. Frans af Assisis fredsbøn omsat til musik, besked fra Hopi indianerne, tibetansk hjertesang blandet med urnordiske toner. Et mødested for hjertet bag enhver religion.
139,00
0 anmeldelser

Drømmende meditativ musik med filmiske passager – musikken bringer lytteren til rummet mellem drøm og virkelighed – rummet mellem verdener

139,00
0 anmeldelser

Sange om at give slip sammen med efteråret, sange om al den fine sne, om verdens første forår og om hvordan det alligevel og på trods af det hele bliver sommer. Et års rejse - en indre camino omsat til sang. Helt nye indspilninger af Nøglen om din hals og Når iskrystallen smelter.

129,00
0 anmeldelser
Udsolgt kan downloades på Itunes Dansksproget CD om livet, venskabet, kærligheden og døden
139,00
0 anmeldelser
En musikalsk rejse i kærligheden
99,00
0 anmeldelser
Sange i natten er en samling af sange om at samle det bristede hjerte til et helt nyt menneske CDen er signeret
99,00
0 anmeldelser

Sange til julen indeni med plads til alle sider af julen. Min allerførste jul kan være barnets første jul, det kan være den allerførste jul med den man elsker eller den allerførste  jul, man må fejre alene, når man mistet den man elsker.

 

 

139,00