Fotografierne på mine plakater er aftryk af øjeblikke, som har haft stor betydning for mig. Det er aftryk af den verden, der omgiver mig, englene som bor her hos mig, blomsterne i min have, særlige stykker stof, som jeg elsker og alt muligt sat sammen på en måde, som giver mig indre ro. Jeg elsker at skrive lange, sammenhængende fortællinger, men jeg elsker også at fordybe mig i enkle, korte sætninger, og så elsker jeg at vække kontakten til det allerinderste ved at fordybe mig i et billede. Det er blevet til plakater og postkort med sætninger, som jeg håber vil inspirere dig på sjælens rejse.

 

Hvis du skal bruge en plakat som gave pakker jeg den gerne ind for dig. Skriv det ved ordren.

0 anmeldelser

Roser fra min nabos have fotograferet på mit gamle bord, som har smukke strukturer, figurer og fortællinger gemt i den afskallede mailng. 

50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 billedpostkort med Kærlighedsbøn - æbleblomster og kærmindesøstre 2 forskellige motiver. (+ 2 naturkuverter) Begge motiver findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos. Findes også som plakat.

50,00
0 anmeldelser

Livets collage

Jeg er i gang med en collage. Der mangler bare lige et eller andet Jeg har malet en baggrund, klippet, klistret. Hmmm... Min kæreste er på vej ud af døren. Han samler sit lilla kors op fra bordet og mens han står og vikler kæden ud, iagttager han mig.

Han smiler og lægger korset ved siden af sommerfuglene.

Knips. 

Når der er tillid, falder alt på plads i perfekt orden.

 

Mine collager bygger på tilfældighedernes spil. Jeg skaber dem, når jeg slapper af og egentlig ikke skal noget med det, jeg gør.

De er et frirum for mig. Når jeg begynder, lover jeg mig selv, at de ikke skal bruges til noget. Men nogle gange bliver jeg alligevel så glad for dem, at jeg vælger at få dem trykt.

Jeg er selv glad for hvordan snoren og kæden på de to forskellige collager spiller sammen.

 

Når vi har tillid falder alt på plads af sig selv, og forandring er altid mulig. 

 

jeg håber collagerne vil kunne inspirere dig eller at du har lyst til at give dem i gave. De kan rammes ind som små billeder.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med digtet Kontrakt med mit hjerte på foto af den først udsprungne æbleblomst i min have (+ 2 A5 kuverter)

50,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron på gyldent munken papir. 

150,00
0 anmeldelser

En stille, meditativ, lys plakat med teksten: Den, der griber nuet, holder evigheden i sin hånd A3 størrelse. Motivet gentages næsten usynligt på baggrunden for dem der lægger mærke til det. 

150,00
0 anmeldelser

Kærlighedsbøn fra ALMANAK på foto af æbleblomst og kærmindesøstre på gyldent munken papir - findes også som postkort.

150,00
0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Digtet Universets Hjerte har jeg trykt på bagsiden. Der er to fine kuverter med, som har guldforing. Jeg syntes Maria-kortet kaldte på noget helt særligt her op til jul.

Min nabo Karina har fået den fine idé, at man kan udstanse det øverste af billedet og bukke den nederste kant på midten, så kan man skabe et lille postkortalter. Ellers kan man ramme Maria ind i en fin lille ramme, sætte hende i vindueskarmen eller sende kortet til en man har lyst til at glæde.

Hvis du vil klippe et postkortalter:

Man opmåler kortet og finder midten på bagsiden. Her lægger man en lineal på tværs og opstreger de to yderkanter. Når man har klippet den øverste del af Maria fri ned til de to opstregninger, kan man lægge linealen og med en saks lige skabe en foldekant i hver side. Når man skal klippe Maria fri skal man lige klippe fra oven ned mod billedet. Se billedet allernederst efter digtet. Brug pilen.

Om digtet på bagsiden:

En dag opdagede jeg, at sætningen at høre sammen også betyder at lytte sammen. Vi hører sammen når vi hører sammen i betydningen lytter sammen. Hele digtet er på billedet.

Digtet er fra bogen Farvel, kære sofa - en bog om at rydde op sit liv og ændre sine kærlighedsspor.

 

50,00
50,00
0 anmeldelser

SHAMAN 2 stk A5 billedpostkort + 2 natur kuverter Motivet findes også som plakat.

50,00
0 anmeldelser

Shaman PLAKAT A3 297×420

150,00
0 anmeldelser

Digtet Elsket rammer budskabet i min nye bog ind. Derfor har jeg valgt at skabe en fotokollage med digtet, så det kan hænges op et sted, hvor man dagligt har lyst til at blive mindet om at elske og leve.

Jeg gav lille kort med digtet Elsket til en kvinde, som har mistet sin mand. Jeg havde lagt det ved en gave, jeg gav hende. Hun sad længe med kortet og læste og begyndte så at læse det højt. 

"Det er sådan det er," sagde hun. "Vi har virkelig elsket."

Den aften talte vi udelukkende om kærlighed. Om at elske så længe vi er her og om at leve livet, så vi engang kan slippe det med fred.

"Det skal hænge her på væggen," sagde hun. "Ved siden af dit digt med Hjertekontrakten".

Den aften gik jeg hjem og designede plakaten med englen. Og nu skal den flyve videre.

150,00
0 anmeldelser

2 nissekork med teksten "Gave-ønske: Tid til hinanden" (med tilhørende kuverter) + et smukt dekoreret juleeventyr.

50,00