Fotografierne på mine plakater er aftryk af øjeblikke, som har haft stor betydning for mig. Det er aftryk af den verden, der omgiver mig, englene som bor her hos mig, blomsterne i min have, særlige stykker stof, som jeg elsker og alt muligt sat sammen på en måde, som giver mig indre ro. Jeg elsker at skrive lange, sammenhængende fortællinger, men jeg elsker også at fordybe mig i enkle, korte sætninger, og så elsker jeg at vække kontakten til det allerinderste ved at fordybe mig i et billede. Det er blevet til plakater og postkort med sætninger, som jeg håber vil inspirere dig på sjælens rejse.

 

0 anmeldelser

Roser fra min nabos have fotograferet på mit gamle bord, som har smukke strukturer, figurer og fortællinger gemt i den afskallede mailng. 

50,00
0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Digtet Universets Hjerte har jeg trykt på bagsiden. Der er to fine kuverter med, som har guldforing. Jeg syntes Maria-kortet kaldte på noget helt særligt her op til jul.

Min nabo Karina har fået den fine idé, at man kan udstanse det øverste af billedet og bukke den nederste kant på midten, så kan man skabe et lille postkortalter. Ellers kan man ramme Maria ind i en fin lille ramme, sætte hende i vindueskarmen eller sende kortet til en man har lyst til at glæde.

Hvis du vil klippe et postkortalter:

Man opmåler kortet og finder midten på bagsiden. Her lægger man en lineal på tværs og opstreger de to yderkanter. Når man har klippet den øverste del af Maria fri ned til de to opstregninger, kan man lægge linealen og med en saks lige skabe en foldekant i hver side. Når man skal klippe Maria fri skal man lige klippe fra oven ned mod billedet. Se billedet allernederst efter digtet. Brug pilen.

Om digtet på bagsiden:

En dag opdagede jeg, at sætningen at høre sammen også betyder at lytte sammen. Vi hører sammen når vi hører sammen i betydningen lytter sammen. Hele digtet er på billedet.

Digtet er fra bogen Farvel, kære sofa - en bog om at rydde op sit liv og ændre sine kærlighedsspor.

 

50,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos. Findes også som plakat.

50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 billedpostkort med Kærlighedsbøn - æbleblomster og kærmindesøstre 2 forskellige motiver. (+ 2 naturkuverter) Begge motiver findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser

Livets collage

Jeg er i gang med en collage. Der mangler bare lige et eller andet Jeg har malet en baggrund, klippet, klistret. Hmmm... Min kæreste er på vej ud af døren. Han samler sit lilla kors op fra bordet og mens han står og vikler kæden ud, iagttager han mig.

Han smiler og lægger korset ved siden af sommerfuglene.

Knips. 

Når der er tillid, falder alt på plads i perfekt orden.

Mine collager bygger på tilfældighedernes spil. Jeg skaber dem, når jeg slapper af og egentlig ikke skal noget med det, jeg gør.

De er et frirum for mig. Når jeg begynder, lover jeg mig selv, at de ikke skal bruges til noget. Men nogle gange bliver jeg alligevel så glad for dem, at jeg vælger at få dem trykt som postkort.

 

 

Når vi har tillid falder alt på plads af sig selv, og forandring er altid mulig. 

 

Jeg håber collagerne vil kunne inspirere dig eller at du har lyst til at give dem i gave. De kan rammes ind som små billeder.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron

50,00
0 anmeldelser

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt.

Jeg har skabt en collage af elementer fra min kommende digtsamling med Mariabillede og et citat fra et af digtene. Der er et til dig og et til en du vil glæde med et hjertekort.

50,00
0 anmeldelser

Digtet Elsket rammer budskabet i min nye bog ind. Derfor har jeg valgt at skabe en fotokollage med digtet, så det kan hænges op et sted, hvor man dagligt har lyst til at blive mindet om at elske og leve.

Hvis ikke jeg har levet,

den dag jeg tager herfra,

vil jeg give livet tilbage

til livet eller til en, 

der har fortjent det mere 

end jeg.

Hvis ikke jeg har elsket,

den dag jeg forlader

den krop, mit hjerte bebor,

vil jeg give kærligheden 

tilbage til kærligheden

eller til en, der tør elske 

mere end jeg.

Kun de, der har levet og elsket,

vil en dag kunne dø med fred.

De giver døden tilbage til døden,

og tager livet og kærligheden med.

 

Majbritte Ulrikkeholm

 

199,00
0 anmeldelser

Let your soul guide you er en helt ny collage.

At skabe collager er for mig en meditativ proces. Jeg fotograferer alt muligt, jeg holder af og sætter det sammen med alle mulige elementer jeg finder. Jeg kan sidde i dagevis og rykke rundt på de forskellige elementer, indtil jeg synes de har lige den rette balance. Når en collage falder på plads, falder noget på plads inden i mig. Det er som et puslespil uden en skabelon.

Collager minder mig om at leve mit liv uden skabelon - Collager minder mig om, at alt falder på plads i sin helt egen orden, når jeg lader min sjæl vise vej.

Hæng collagen et sted hvor du vil mindes om at lade sjælen være din vejviser.

Når jeg får rammet mine collage-prints ind fjerner jeg altid glasset, så jeg undgår refleksionerne i glasset. Så får jeg mere ud af billedet der er trykt på mat papir.

220,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med digtet Kontrakt med mit hjerte på foto af den først udsprungne æbleblomst i min have (+ 2 A5 kuverter)

50,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron

199,00
0 anmeldelser

Shaman PLAKAT A3 297×420

199,00
0 anmeldelser

En stille, meditativ, lys plakat med teksten: Den, der griber nuet, holder evigheden i sin hånd A3 størrelse. Motivet gentages næsten usynligt på baggrunden for dem der lægger mærke til det. 

199,00
0 anmeldelser

Kærlighedsbøn fra ALMANAK på foto af æbleblomst og kærmindesøstre på gyldent munken papir - findes også som postkort.

199,00
0 anmeldelser

SHAMAN 2 stk A5 billedpostkort + 2 natur kuverter Motivet findes også som plakat.

50,00