Fotografierne på mine plakater er aftryk af øjeblikke, som har haft stor betydning for mig. Det er aftryk af den verden, der omgiver mig, englene som bor her hos mig, blomsterne i min have, særlige stykker stof, som jeg elsker og alt muligt sat sammen på en måde, som giver mig indre ro. Jeg elsker at skrive lange, sammenhængende fortællinger, men jeg elsker også at fordybe mig i enkle, korte sætninger, og så elsker jeg at vække kontakten til det allerinderste ved at fordybe mig i et billede. Det er blevet til plakater og postkort med sætninger, som jeg håber vil inspirere dig på sjælens rejse.

 

0 anmeldelser

Roser fra min nabos have fotograferet på mit gamle bord, som har smukke strukturer, figurer og fortællinger gemt i den afskallede mailng. 

50,00
0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Bemærk glorien med Rosa Mystica, som er et af Marias latinske navne: Den mystiske rose.

På bagsiden står skrevet:

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt.

Jeg har skabt en collage af elementer fra min kommende digtsamling med Mariabillede og et citat fra et af digtene. Der er et til dig og et til en du vil glæde med et hjertekort.

50,00
0 anmeldelser

At skabe collager med Maria er en meditation for mig. Jeg finder gamle Maria billeder, klipper dem ud og sætter dem sammen med blomster og baggrunde og andre figurer og skaber nye landskaber.

 

På dette kort har jeg sat Maria i en smuk rosenhave og skrevet:

 

Der findes et hjerte bag hjertet

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Livets collage

Jeg er i gang med en collage. Der mangler bare lige et eller andet Jeg har malet en baggrund, klippet, klistret. Hmmm... Min kæreste er på vej ud af døren. Han samler sit lilla kors op fra bordet og mens han står og vikler kæden ud, iagttager han mig.

Han smiler og lægger korset ved siden af sommerfuglene.

Knips. 

Når der er tillid, falder alt på plads i perfekt orden.

Mine collager bygger på tilfældighedernes spil. Jeg skaber dem, når jeg slapper af og egentlig ikke skal noget med det, jeg gør.

De er et frirum for mig. Når jeg begynder, lover jeg mig selv, at de ikke skal bruges til noget. Men nogle gange bliver jeg alligevel så glad for dem, at jeg vælger at få dem trykt som postkort.

 

 

Når vi har tillid falder alt på plads af sig selv, og forandring er altid mulig. 

 

Jeg håber collagerne vil kunne inspirere dig eller at du har lyst til at give dem i gave. De kan rammes ind som små billeder.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 billedpostkort med Kærlighedsbøn - æbleblomster og kærmindesøstre 2 forskellige motiver. (+ 2 naturkuverter) Begge motiver findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser

Jeg elsker Maria, og jeg har samlet på Maria postkort hele mit liv. Jeg tager gamle postkort og sætter dem sammen med nye landskaber af blomster og blonder og hvad jeg ellers kan finde. Min mormor pyntede altid vores Maria-billeder. Hun tog dem ud af rammen og lagde blomster og blonder ind til Maria. Jeg er blevet inspireret af min mormors kærlighed til Maria til at skabe collager ud af gamle bedekort.

Her er Maria i et landskab af Clematis.

Der er et lille bitte lysegråt hjerte på bagsiden, og ellers er kortet holdt uden ord, så du kan skrive dine egne ord eller bare give kortet og lade billedet tale sit eget hjertesprog.

Der er to kort med tilhørende kuverter i en pakke. Et til dig og et til en du elsker.

50,00
0 anmeldelser

Let your soul guide you er en helt ny collage.

At skabe collager er for mig en meditativ proces. Jeg fotograferer alt muligt, jeg holder af og sætter det sammen med alle mulige elementer jeg finder. Jeg kan sidde i dagevis og rykke rundt på de forskellige elementer, indtil jeg synes de har lige den rette balance. Når en collage falder på plads, falder noget på plads inden i mig. Det er som et puslespil uden en skabelon.

Collager minder mig om at leve mit liv uden skabelon - Collager minder mig om, at alt falder på plads i sin helt egen orden, når jeg lader min sjæl vise vej.

Hæng collagen et sted hvor du vil mindes om at lade sjælen være din vejviser.

Når jeg får rammet mine collage-prints ind fjerner jeg altid glasset, så jeg undgår refleksionerne i glasset. Så får jeg mere ud af billedet der er trykt på mat papir.

200,00
0 anmeldelser

SHAMAN 2 stk A5 billedpostkort + 2 natur kuverter Motivet findes også som plakat.

50,00
0 anmeldelser

Den smukkeste franske ramme, der passer i størrelsen til alle Maria-kortene. Man sætter simpelthen bare postkortet i rammen, for der er allerede den smukkeste støvede grønne passe partout. Der er allerede et kort i rammen som det du ser på billedet. Farven matcher bedst Rosa Mystica, Hjertet bag Hjertet og Maria med Clematis.

200,00
0 anmeldelser

Plakat med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos.

 

200,00
0 anmeldelser

Jeg troede,

jeg ville mærke min sjæl,

når jeg omsider mødte min soul mate.

Men jeg mødte min soul mate,

da jeg omsider kunne mærke min sjæl.

Denne tekst er fra bogen HÅB. Her har jeg lagt en antik botanisk rosenillustration oven på en side i min notesbog. Kortet er rustikt og passer så fint med naturkuverterne som følger med. Kortet er også rigtig fint i min franske ramme med grøn passe partout.

 

Tip: Du kan klistre kortet op på en af naturkuverterne. Så har du en lille fin ramme.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron

199,00
0 anmeldelser

Kærlighedsbøn fra ALMANAK på foto af æbleblomst og kærmindesøstre på gyldent munken papir - findes også som postkort.

199,00
0 anmeldelser

Shaman PLAKAT A3 297×420

199,00