Som barn boede jeg hos min polske mormor, og Maria havde en stor plads i vores liv. Jeg så, hvordan min mormor rammede Maria-billeder ind og satte blomster bag glasset i rammen. Det er den tradition, der har inspireret mig til at skabe mine poetiske collager. Jeg skaber collagerne af gamle billeder, som jeg har gemt og sætter dem sammen med blomster og mine egne digte eller linjer. Måske taler et af kortene så meget til din sjæl, at du får lyst til at sætte det i vinduet med et lys ved siden af. Måske får du lyst til at sende en smuk hilsen til en ven. Der er fine kuverter med til alle kort.

 

0 anmeldelser

Jeg elsker Maria, og jeg har samlet på Maria postkort hele mit liv. Jeg tager gamle postkort og sætter dem sammen med nye landskaber af blomster og blonder og hvad jeg ellers kan finde. Min mormor pyntede altid vores Maria-billeder. Hun tog dem ud af rammen og lagde blomster og blonder ind til Maria. Jeg er blevet inspireret af min mormors kærlighed til Maria til at skabe collager ud af gamle bedekort.

Her er Maria i et hvidt blomsterhav.

Der er et lille bitte lysegråt hjerte på bagsiden, og ellers er kortet holdt uden ord, så du kan skrive dine egne ord eller bare give kortet og lade billedet tale sit eget hjertesprog.

Der er to kort med tilhørende kuverter i en pakke. Et til dig og et til en du elsker.

50,00
0 anmeldelser

At skabe collager med Maria er en meditation for mig. Jeg finder gamle Maria billeder, klipper dem ud og sætter dem sammen med blomster og baggrunde og andre figurer og skaber nye landskaber.

 

På dette kort har jeg sat Maria i en smuk rosenhave og skrevet:

 

Der findes et hjerte bag hjertet

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Bemærk glorien med Rosa Mystica, som er et af Marias latinske navne: Den mystiske rose.

På bagsiden står skrevet:

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Jeg har altid været optaget af at finde gamle Maria-billeder og sætte dem ind i nye collage-landskaber. her har jeg sat Maria ind i et landskabsbillede jeg engang tog ved vesterhavet. Jeg har givet Maria ekstra roser og sat mit digt Hjertet bag hjertet ved.

Maria er tit afbildet i himlen. Jeg fik lyst til at skabe en collage, hvor Maria er på Jorden.

Billedet passer godt i den franske vintage ramme.

50,00
0 anmeldelser

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt.

Jeg har skabt en collage af elementer fra min kommende digtsamling med Mariabillede og et citat fra et af digtene. Der er et til dig og et til en du vil glæde med et hjertekort.

50,00
0 anmeldelser

Jeg elsker at skabe collager, klippe ud og sætte sammen på nye måder, skabe harmoni og balance. Intet kan balancere mit indre system som at sidde i timevis med en collage. På et tidspunkt finder tingene deres helt egen orden og så føler jeg bare ro indeni.

Jeg håber roen fra min kærlighedscollage vil forplante sig i den der ser billedet.

 

50,00
0 anmeldelser

I bogen VISION foreslår jeg at begynde hver dag med at spørge:

Gad hvilket mirakel jeg vil opleve i dag?

For det gør noget særligt ved os at bære den indstilling i hjertet, at ALT er et mirakel. Livet bliver større, når vi indstiller os på det jeg kalder mirakelfrekvensen. Stil kortet i vinduet eller hæng det op et sted du dagligt ser det og indstil dig på mirakefrekvensen.

Der følger to vintage kuverter med.

50,00
0 anmeldelser

Her har jeg skabt en julecollage med den smukke Maria indrammet af små guldhjerter og med julelys og gran.

Giv de små bedekort sammen med julegaven eller hele posen som en fin decembergave.

Der er et lille hjerte på bagsiden.

80,00