0 anmeldelser

Alting stiger

Det gør venligheden blandt mennesker også
 
Jeg har besluttet at gøre alt hvad jeg kan for at holde priserne, selvom alting stiger. Pakkepapir, emballage, alle de varer jeg køber til butikken, tryk af egne bøger …. Alting stiger. Papiret hos min trykker er steget med 25%, og det er netop bøger, notesbøger og andre papirvarer, der virkelig bliver ramt her. Men jeg beder de kunder, der har lidt ekstra, om at give en donation, så de der har mindre kan købe til de samme priser som jeg hele tiden har haft.
 
Jeg tror på at holde priserne nede, selvom alting stiger. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan.
 
Har du lyst og overskud til at give en donation, vil din donation også være med til at finansiere de kunstneriske projekter, som ikke altid kan tjene sig selv hjem, fordi de bliver trykt i små oplag. De projekter, skal der også være plads til her i min Soul Shop.
 
Jeg tror på at holde balancen og kontakten til det indre lys og fællesskabet i en tid med store udfordringer.
 
Kærlig hilsen Majbritte

 

 

50,00