0 anmeldelser

Du har allerede givet mig en gave ved at købe dine gaver i min butik. Men hvis du har lyst til at give mig lidt ekstra, så kan du støtte min butik med et ekstra beløb. Jeg elsker at glæde mine fine kunder med de aller smukkeste gaveindpakninger. Jeg elsker at give mig tid til indpakningen, og jeg elsker, at hver gave er noget særligt. Det koster mange penge at købe alle de smukke ting til pakkerne, og små virksomheder har været gennem en hård tid, der har efterladt dybe spor, og alligevel skal mine pakker være lige så fine som de altid har været.

Hvis du har lyst til at give Soul Shoppen en ekstra gave, vil jeg være meget taknemmelig og skynde mig at købe en ekstra rulle lækkert gavebånd, nogle fine glansbilleder eller noget dekorationstape, noget smukt papir eller fine gaveæsker til din næste pakke.

Kærlig hilsen Majbritte

 

 

50,00