0 anmeldelser

Man bliver aldrig for gammel til et krammedyr, og krammedyrene her hos mig er for børn og voksne. Hunden Huskey kan være en gave til et barn eller den kan være en gave til ens eget indre barn.

Alle krammedyrene ser en lille bitte smule forskellige ud, fordi der netop ikke er tale om en masseproduktion men om et håndsyet krammedyr af høj kvalitet. Man ser dog kun forskellen, når man sidder med dem alle sammen ved siden af hinanden som jeg gør, når jeg pakker dem. De har lige et lille bitte smule forskelligt smil og øjnenen ser lidt forskellige ud. Som virkelige dyr.

Jeg bruger meget krammedyr i mit eget liv. I en sorgfuld periode af mit liv anskaffede jeg mig indtil flere krammedyr. Jeg gav dem til mit indre sårede barn i gave, og det føltes bare så godt. Jeg vil med glæde pakke et krammedyr i gaveæske til dig eller til et barn du har lyst til at forære et dejligt krammedyr med levende blå øjne og blød pels. Man kan klippe låget af gaveæsken, så har man en lille fin seng til sit krammedyr, når gaven er pakket ud.

Firmaet, der skaber disse krammedyr, benytter en teknik som gør, at man kan få et krammedyr, hvor det føles som om man rør ved virkelig dyrepels, men det er det selvfølgelig ikke. Det er en særlig treknik, hvor man får polyester til at føles præcis som ægte pels. Der er desuden tale om et bæredygtigt firma, der garanterer et omhyggeligt håndsyet produkt, hvor alle der har været involveret i processen har fået en god og fair behandling og hvor man ikke benytter børnearbejde.

(Firmaet kalder alle deres hunde Tobi. Jeg kalder ham Krammehunden Husky, og du kan give ham det navn, du har lyst til.)

 

 

 

 

170,00
Fremhævet
0 anmeldelser

Man bliver aldrig for gammel til et krammedyr, og krammedyrene her hos mig er for børn og voksne. Lykkebjørnen kan være en gave til et barn eller den kan være en gave til ens eget indre barn. Lykkebjørnen er så stor, at en voksen kan sove med den, eller bruge den som dejlig rygstøtte. Og så har den en fin navle man kan stikke fingeren ind i.

Alle krammedyrene ser en lille bitte smule forskellige ud, fordi der netop ikke er tale om en masseproduktion men om et håndsyet krammedyr af høj kvalitet. Man ser dog kun forskellen, når man sidder med dem alle sammen ved siden af hinanden som jeg gør, når jeg pakker dem. De har lige et lille bitte smule forskelligt smil og øjnene ser lidt forskellige ud. Som virkelige dyr.

Jeg bruger meget krammedyr i mit eget liv. I en sorgfuld periode af mit liv anskaffede jeg mig indtil flere krammedyr. Jeg gav dem til mit indre sårede barn i gave, og det føltes bare så godt. Jeg har gode og smukke erfaringer med at bruge krammedyr i arbejdet med voksne mennesker, som trænger til at komme i kontakt med det indre barn og blødheden i livet.

Firmaet, der skaber disse krammedyr, benytter en teknik som gør, at man kan få et krammedyr, hvor det føles som om man rør ved virkelig dyrepels, men det er det selvfølgelig ikke. Det er en særlig treknik, hvor man får polyester til at føles præcis som ægte pels. Der er desuden tale om et bæredygtigt firma, der garanterer et omhyggeligt håndlavet produkt, hvor alle der har været involveret i processen har fået en god og fair behandling og hvor man ikke benytter børnearbejde.

Denne bjørn er så stor at jeg ikke kan pakke den ind, men der vil ligge en lille indpakket overraskelse til dig i kassen, så du også får noget, der er pakket fint ind, når du køber din Lykkebjørn i Soul Shoppen. Desuden sidder Lykkebjørnen ved flygelet, når jeg ikke selv spiller. Jeg må bare sige: Det er den ultimative gave til det indre barn og en fantastisk terapibamse.

 

 

 
750,00
0 anmeldelser

Man bliver aldrig for gammel til et krammedyr, og krammedyrene her hos mig er for børn og voksne. Den frække kramme-abe Hr. Nilsson kan være en gave til et barn eller den kan være en gave til ens eget indre barn. Og jo, det er Pippis abe. Han har velcro på alle fire fusser, så han kan hænge på alle mulige måder.

Alle krammedyrene ser en lille bitte smule forskellige ud, fordi der netop ikke er tale om en masseproduktion men om et håndsyet krammedyr af høj kvalitet. Man ser dog kun forskellen, når man sidder med dem alle sammen ved siden af hinanden som jeg gør, når jeg pakker dem. De har lige et lille bitte smule forskelligt smil og øjnene ser lidt forskellige ud. Som virkelige dyr.

Jeg bruger meget krammedyr i mit eget liv. I en sorgfuld periode af mit liv anskaffede jeg mig indtil flere krammedyr. Jeg gav dem til mit indre sårede barn i gave, og det føltes bare så godt. Jeg vil med glæde pakke et krammedyr i gaveæske til dig eller til et barn du har lyst til at forære et dejligt krammedyr med glimt i øjet og blød pels. Man kan klippe låget af gaveæsken, så har man en lille fin seng til sit krammedyr, når gaven er pakket ud.

Firmaet, der skaber disse krammedyr, benytter en teknik som gør, at man kan få et krammedyr, hvor det føles som om man rør ved virkelig dyrepels, men det er det selvfølgelig ikke. Det er en særlig treknik, hvor man får polyester til at føles præcis som ægte pels. Der er desuden tale om et bæredygtigt firma, der garanterer et omhyggeligt håndsyet produkt, hvor alle der har været involveret i processen har fået en god og fair behandling og hvor man ikke benytter børnearbejde.

Min kramme-abe sidder rundt om mikrofonen, så jeg husker mit indre barn, når jeg synger.

170,00