Fremhævet
0 anmeldelser

Sensommer og efterår kalder på et blødt og lækkert tæppe. Jeg har fundet det skønneste tæppe i 100% indisk bomuld, fordi jeg har sensitiv hud, og jeg ikke kan klare noget der kradser. Jeg bruger det som et slå-om tæppe, putter mig i det og bruger det også som en slags sjal. Det er nemlig let og lækkert. Dette tæppe er en dejlig blød grøn farve lidt mere lysende på ydersiden og mere som efterår på indersiden.

Jeg anbefaler at vaske tekstiler inden brug. Tæppet vaskes ved 30 grader og hænges til tørre. Du kan også bruge tæppet som en lækker alternativ dug.

Der er tilbud, hvis du ikke kan vælge og gerne vil have alle tre. Så kan du byde dine sensommergæster et lækkert tæppe, de kan hygge med, når I mødes til te eller kaffe. At byde sine gæster et lækkert tæppe er en fin omsorgsgave.

 

 

350,00
0 anmeldelser

Sensommer og efterår kalder på et blødt og lækkert tæppe. Jeg har fundet det skønneste tæppe i 100% indisk bomuld, fordi jeg har sensitiv hud, og jeg ikke kan klare noget der kradser. Jeg bruger det som et slå-om tæppe, putter mig i det og bruger det også som en slags sjal. Det er nemlig let og lækkert. Dette tæppe er støvet rosa med latte på indersiden.

Jeg anbefaler at vaske tekstiler inden brug. Tæppet vaskes ved 30 grader og hænges til tørre. Du kan også bruge tæppet som en lækker alternativ dug.

Der er tilbud, hvis du ikke kan vælge og gerne vil have alle tre. Så kan du byde dine sensommergæster et lækkert tæppe, de kan hygge med, når I mødes til te eller kaffe. At byde sine gæster et lækkert tæppe er en fin omsorgsgave.

 

 

350,00
0 anmeldelser

Sensommer og efterår kalder på et blødt og lækkert tæppe. Jeg har fundet det skønneste tæppe i 100% indisk bomuld, fordi jeg har sensitiv hud, og jeg ikke kan klare noget der kradser. Jeg bruger det som et slå-om tæppe, putter mig i det og bruger det også som en slags sjal. Det er nemlig let og lækkert. Dette tæppe er mokka/jord.

Jeg anbefaler at vaske tekstiler inden brug. Tæppet vaskes ved 30 grader og hænges til tørre. Du kan også bruge tæppet som en lækker alternativ dug.

Der er tilbud, hvis du ikke kan vælge og gerne vil have alle tre. Så kan du byde dine sensommergæster et lækkert tæppe, de kan hygge med, når I mødes til te eller kaffe. At byde sine gæster et lækkert tæppe er en fin omsorgsgave.

 

 

350,00
0 anmeldelser

Hvis du ikke kan vælge, kan du benytte dig af dette tilbud, hvor du sparer 150,-

Sensommer og efterår kalder på et blødt og lækkert tæppe. Jeg har fundet det skønneste tæppe i 100% indisk bomuld, fordi jeg har sensitiv hud, og jeg ikke kan klare noget der kradser. Jeg bruger det som et slå-om tæppe, putter mig i det og bruger det også som en slags sjal. Det er nemlig let og lækkert.

Jeg anbefaler at vaske tekstiler inden brug. Tæppet vaskes ved 30 grader og hænges til tørre. Du kan også bruge tæppet som en lækker alternativ dug.

Har du alle tre tæpper, kan du byde dine sensommergæster et lækkert tæppe, de kan hygge med, når I mødes til te eller kaffe. At byde sine gæster et lækkert tæppe er en fin omsorgsgave.

 

 

900,00
0 anmeldelser

Sensommertilbud 2 tæpper spar 100,- grøn og rosa

Sensommer og efterår kalder på et blødt og lækkert tæppe. Jeg har fundet de skønneste tæpper i 100% indisk bomuld, fordi jeg har sensitiv hud, og jeg ikke kan klare noget der kradser. Jeg bruger det som et slå-om tæppe, putter mig i det og bruger det også som en slags sjal. Det er nemlig let og lækkert. Det grønne og det rosa er så smuk en farvesammensætning. Det grønne er en dejlig blød grøn farve lidt mere lysende på ydersiden og mere som efterår på indersiden. Det rosa er douce rosa og lattefarvet på bagsiden.

Jeg anbefaler at vaske tekstiler inden brug. Tæppet vaskes ved 30 grader og hænges til tørre. Du kan også bruge tæppet som en lækker alternativ dug.

Har du 2 tæpper kan du byde din sensommergæst et lækkert tæppe, når I mødes til te eller kaffe. At byde sine gæster et lækkert tæppe er en fin omsorgsgave.

650,00