0 anmeldelser

The Sensitive Plant - Poetry in Bloom

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Denne notesbog er trykt i fin trykketeknik og er en kopi af en en gammel engelsk digtsamling The Sensitive Plant. På billedet er den fotograferet på mit flygel, hvor de tomme sider venter på nye sange.

Notesbogen guldglimter. Det kan man ikke gengive på billedet, så den er endnu smukkere i virkeligheden. Et stykke kunsthåndværk. 

Mål 12,5 / 18  144 tykke sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb

 

 

250,00
Fremhævet
0 anmeldelser
Forvandlingsbog
Gaven til Dronningesjælen
 
Chloe er noget helt særligt. Fotograferer jeg denne notesbog på ét tidspunkt fremstår den mørk og mystisk, på andre tidspunkter mild og lys. Denne bog minder mig om, at der er lys i mørket og at forandring altid er mulig. Når vi har tillid.
 
Notesbogen er i stort flot A4 format med plads til store tanker, udklip, kreative udfald og indfald .
 
Hvis du ønsker at give din indre dronning en gave og virkelig værdsætte dig selv, så skal du vælge Chloe Grande. Jeg pakker den i en lækker rustik gaveæske som du kan bruge til at gemme hyggelige ting i.
 
 
Siderne danner tilsammen et fornemt næsten usynligt blomstermønster.
 
 
Kærlig hilsen Majbritte <3
400,00
0 anmeldelser

The Soul of the Flower. Et væld af blomster i de mest feminine farver med gyldne strejf, der reflekterer lyset. Som at se ud over en eng med vilde blomster. Eller som at skue direkte ind i blomstens sjæl.

Ultraformatet 18/23 cm med 144 sider uden linjer.

 

 

300,00
0 anmeldelser

Sommerfuglen står for transformation, og denne notesbog er fuld af kæmpe store sommerfugle, der glimter i violet og orange, grøn, pink og rosa mod en grå/grøn marmoreret baggrund. Omslaget er blødt og bøjeligt. Der er 240 lækre syrefri sider at boltre sig på UDEN LINJER.

Notesbogen er syet som gamle lækre bøger.

Jeg pakker i juleindpakning, så den er lige til at give dig selv i gave eller give den til en, du vil glæde med glitrende sommerfugle malet af kunstneren Laurel Burch.

250,00
0 anmeldelser

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Denne notesbog er som at holde solen i sin hånd. Omslaget er blødt som hud og guldglimter, når man tager sin sol med udenfor.

 

250,00
0 anmeldelser

Polish Pearl er notesbogen til den feminine sjæl. Behold den ene og giv den anden til din datter, veninde, sjælesøster. Her står den på mit natbord, og jeg får lyst til at åbne hjertet og skrive om det fineste, der findes. Notesbogen har smuk magnetisk klaplukning. 

 

Sammen med notesbogen følger 2 smukke Mariapostkort i kuvert med mit eget foto af min Mormors Maria-statuette på malet baggrund. Maria er indrammet af et hjerte af blomster, som min veninde har håndklippet.

400,00
0 anmeldelser

Jewel of Urbino

Urbinos juvel er et stykke kunsthåndværk, der emmer af højtidelighed og som kalder på sjælen. Trykket er en komplet gengivelse af et stykke kunsthåndværk fra den italienske by Urbino fra 1755. 

 
Da jeg fik denne notesbog mellem hænderne sad jeg længe og tænkte: Hvad kan jeg dog skrive i så smuk en bog?
 
Jeg kunne ikke lige skrive en note om, at jeg skal huske at betale en regning. Det måtte være noget mere højtideligt. Den hedder Jewel of Urbino, og jeg kom til at tænke på Sjælens Juvel. Måske skulle jeg skrive en sang, et digt. I hvert fald måtte den være til tanker fra sjælen. Det man kunne kalde poesi.
 
Jeg så de tomme sider. Og der kom kun et ord: Tak.
 
Så begyndte jeg at fylde bogen med sætninger, der begynder med Tak...
 
Nu har jeg en taknemmelighedsbog. Til dage hvor jeg husker hvad jeg er taknemmelig for og til dage, hvor jeg igen har glemt det.
 
Du kan selvfølgelig bruge bogen til lige det formål, du har lyst til.
 

Mål 12,5 / 18  144 tykke sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb

 

250,00
0 anmeldelser

Secret Garden er fuld af sensuel mystik. Da jeg første gang så den tænkte jeg på en kvindes hemmelige have i det allerdybeste indre. Notesbogen har en lækker messinglukning, som gør den lidt mere "hemmelig".

300,00
0 anmeldelser

Denne notesbog er som at holde solen i sin hånd. Omslaget er blødt som hud og guldglimter, når man tager sin sol med udenfor. Siderne er tykke og bløde og er fremstillet uden brug af syre. Den har et godt stort format så man kan skrive længere tekster eller tegne/klistre ind.

300,00
0 anmeldelser

Jeg er selv så forelsket i det lille lommerformat 14/9,5 cm. En rigtig pilgrimsbog. Den er så smuk og rustik. Rosa orkidé slynger sig fint på for og bagside på en smuk gylden baggrund, der minder om gamle guldsmykker man har fundet hjemme hos Mormor. Orkideen træder frem og er blød som hud. Motivet fortsætter på bagsiden. Den taler virkelig til den gyldne sjæl og er en smuk lille æstetisk gave.

Jeg anbefaler at købe Orkidé sammen med en anden bog, så man kan få gratis fragt.

orkidé er pakket i transparent gaveindpakning (cellofanpose rynket med bånd), så blomsten selv bliver en del af gaveindpakningen.

160,00
0 anmeldelser

Chloe er den smukkeste mest feminine bog med bittesmå blomster og ornamenteringer. Denne er til tasken, hvor den store du ser på billedet er til tegnebordet. Chloes omslag føles som fin blød hud, og den guldglimetr diskret og indfanger lyset. Gå på opdagelse i alle de små detaljer og lad din sjæl blive inspireret.

 

Bogen har et lækkert buttet udtryk med alle de 240 lækre sider og de 13/ 18 centimeter.

250,00
0 anmeldelser

Min nyeste notesbog Turqouise Tales inspireret af 1500 talles Paris. Denne bog findes i fire størrelser. Denne er det store flotte A4 format med 144 lækre tykke sider fremstillet uden brug af syre. Blødt lækkert omslag der føles som hud med tyrkis og guld. Der medfølger en lækker blyant med blomsterhoved. Omslaget er hardcover som en bog og der er to flotte messingspænder på siden.

Den er bare så flot og inspirerende. Husk der skal skrives og tegnes i den. Ingen af mine notesbøger er for fine til at blive skrevet i.

400,00
0 anmeldelser

Turqouise Tales her i midi format med 244 lækre tykke sider og metalspænde. Omslaget er som fin blød hud eller silke og selve bogen er hardcover som en bog. Man forbløffes over spillet mellem guld og turkis.

Husk at skrive i den. For ingen af mine notesbøger er for fine til at blive skrevet i.

250,00
0 anmeldelser

Turqouise Tales inspireret af 1500 tallets Paris changerer i guld og turkis. Dette er det lille pilgrims-format til tasken, rygsækken eller måske til citater. Der er dejligt mange sider 240 UDEN LINJER.

Jeg anbefaler at købe denne bog sammen med en anden bog, så man opnår fri fragt.

200,00