Fremhævet
0 anmeldelser

Purple Soul taler for sig selv. Da jeg så den første gang blev jeg bare så betaget. Og det er jeg stadigvæk. To robuste messinglåse gør den endnu mere rustik og lækker.

Den du ser på billedet er en mini med kun en lås. Ultra Luksus er en stor lækker bog i dette design 18/23 cm med 240 ekstra mange lækre sider (20 gram mere end sædvanligt pr side) MED LINJER. Bogen har to rustikke messinglåse.

 

 

350,00
0 anmeldelser

The Sensitive Plant - Poetry in Bloom

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Denne notesbog er trykt i fin trykketeknik og er en kopi af en en gammel engelsk digtsamling The Sensitive Plant. 

Notesbogen guldglimter, og det er en fryd at have den med udenfor.

Mål 18/23  144 tykke sider i cremefarvet syrefrit papir MED LINJER

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb

Hvis bogen er til gave:

Lige nu får man en transparent minipose og en lille selvklæbende blonde med, så man kan bruge sin kreativitet og give en buket vintergækker sammen med bogen. Der er også et lille stykke papir man kan fugte så buketten holder sig. Notesbogen pakkes i forårsprikker. 

Skal bogen ikke gives i gave, kan man bruge posen og båndet til en lille buket.

300,00
0 anmeldelser

Så fik jeg endelig Chloe hjem med linjer. Den er samme design som den du ser på billedet. Størrelsen er 18/23 og med 144 sider. Den du ser på billedet er min CHLOE grande A4 uden linjer.

Ultra formatet er godt til lidt længere linjer, da siderne er større.

Chloe er en fryd af bittesmå roser og gyldne mønstre. Kraftfuld og feminin på samme tid.

 

300,00
0 anmeldelser

Feminine Rose er bare rigtig feminin og blid i udtrykket. Rosa symboliserer ubetinget kærlighed, og den har også nærmest farve som en rosakvarts, der styrker kærligheden.

Formatet er Ultra Luksus den der ligger mellem midi og grande og så er den ekstra tyk med 240 lækre syrefri sider MED LINJER. Der er to flotte messingspænder der virkelig føjer til bogens luksus.

 

350,00
0 anmeldelser

Sommerfuglebogen er nu også kommet i pilgrimsformatet - lige til at have i lommen.

Sommerfuglen står for transformation, og det smukke motiv minder om den mulige forvandling, når det glimter i smaragdgrøn, lilla og varme rødlige nuancer.

Minibogen pakkes i en sød og transparent cellofanindpakning med sløjfe, så sommerfuglene selv er en del af indpakningen.

160,00
0 anmeldelser

Min nyeste notesbog Turqouise Tales er inspireret af 1500 talles Paris. Bogen findes i fire forskellige størrelser. Denne er Ultraformatet. Blødt lækkert omslag der føles som hud med turkis og guld. Der medfølger en lækker blyant med blomsterhoved. Omslaget er hardcover som en bog og der er to flotte messingspænder på siden.

Den er bare så flot og inspirerende. Husk der skal skrives i den. Ingen af mine notesbøger er for fine til at blive skrevet i.

300,00
0 anmeldelser

Smuk enkel spirituel notesbog, der taler til den elegante sjæl.

Purple Antique er en enkel, smuk og meditativ notesbog. Formatet er godt, hvis man ønsker lidt mere plads på siderne, og den rolige notesbog er god, hvis du har flere notesbøger liggende fremme. Så kan den med sin ro danne en smuk baggrund for bøger i andre farver måske med mønstre og blomster. 

Ryggen har et elegant guldmønster.

 

Jeg bruger den selv som drømmebog, fordi der er noget blød mørk nat over den. Når jeg har notesbog og pen liggende klar på natbordet, husker jeg meget bedre mine drømme, fordi jeg får dem skrevet ned med det samme. Engang mistede jeg mange drømme, fordi jeg troede jeg ville kunne huske dem næste dag. Nu skriver jeg dem ned med det samme jeg vågner. Lige nu er det den smukke Purple Antique, der ligger klar på mit nabord.

 

 

300,00