0 anmeldelser

Min helt nye kærlighedsbog med 24 digte til min elskede og den fine mini wisteria-kalender med en uge pr. opslag. Kærlighedsbogen er samme format som et lille klassisk postkort 10,5 /15 cm med 74 tykke lækre rustikke sider i farvetryk, indbundet og med guld læsebånd. Indersiderne er "tapetseret" med oldemortapet og selve omslaget er med rustik overflade inspireret af gamle bøger.

Kalenderen er 9,5/14 cm med blomstrende wisteria på gylden antik-guld baggrund og med en uge pr. opslag. En mini kalender til at have i tasken eller bruge som takkebog, hvor man skriver en ting hver morgen og en ting hver aften, som man er særligt taknemmelig for.

De er pakket i hver sin antik-sølv gavepose, så man kan give en af pakkerne i gave eller man kan give sig selv to smukke selvomsorgsgaver.

Den største pose er kærlighedsbogen - så kan du kende dem fra hinanden.

 

350,00
0 anmeldelser

Denne gaveæske designede jeg til min veninde, som jeg havde lyst til at give den fineste værtindegave. Da jeg så ned i æsken tænkte jeg, at denne æske skulle andre have glæde af at kunne give en de holder af og vil glæde med Marias Lys.

De små fine bedelys er præcis så sanselige som marcipansnitter, og de små bloklys sender det fineste rosagyldne lys ud i rummet. Marias svovlstikker er samme design, som jeg har på mine Maria-postkort og på bagsiden står med juleskrift:

De største gaver vi kan give er kærlighed, medfølelse og nærvær.

Svovlstikkere vil pynte på bordet i den mørke tid.

Æsken inderholder:

8 med sløjfe bundtede marcipanfarvede bedelys 4,5 timers brændetid højde 12 cm

8 med sløjfe bundtede nougatfarvede bedelys 4,5 timers brændetid højde 12 cm

2 små rosagyldne bloklys 16 timers brændetid

1 æske Tordenskjolds bæredygtige bordtændstikker dekoreret med Mariabillede og julehilsen på bagsiden

Alle lys er 100% paraffin voks

 

 

200,00
0 anmeldelser

Den smukkeste notesbog sprang mig i øjnene - Monument of Love er en nærmest 3D gengivelse af marmorblomsterne i Taj Mahal. De smukke blomster er hugget i marmor som et af verdens største kærlighedsmonumenter. Ingen notesbog kunne passe bedre til min kærlighedsbog.

Jeg håber man vil læse de 24 digte til min elskede og få lyst til at skrive sine egne tekster eller notater i Monument of Love.

Kærlighedsbogen er samme format som et lille klassisk postkort 10,5 /15 cm med 74 tykke lækre rustikke sider i farvetryk, indbundet og med guld læsebånd. Indersiderne er "tapetseret" med oldemortapet og selve omslaget er med rustik overflade inspireret af gamle bøger.

Notesbogen er 9,5/14 cm 176 sider.

 

350,00