0 anmeldelser

Jeg har fotograferet et smukt gammelt Maria-kort og lagt en ny og lys baggrund på. Bemærk glorien med Rosa Mystica, som er et af Marias latinske navne: Den mystiske rose.

På bagsiden står skrevet:

Der findes et hjerte bag hjertet.

Et hjerte som altid er helt

50,00
0 anmeldelser

Jeg elsker Maria, og jeg har samlet på Maria postkort hele mit liv. Jeg tager gamle postkort og sætter dem sammen med nye landskaber af blomster og blonder og hvad jeg ellers kan finde. Min mormor pyntede altid vores Maria-billeder. Hun tog dem ud af rammen og lagde blomster og blonder ind til Maria. Jeg er blevet inspireret af min mormors kærlighed til Maria til at skabe collager ud af gamle bedekort.

Her er Maria i et landskab af Clematis.

Der er et lille bitte lysegråt hjerte på bagsiden, og ellers er kortet holdt uden ord, så du kan skrive dine egne ord eller bare give kortet og lade billedet tale sit eget hjertesprog.

Der er to kort med tilhørende kuverter i en pakke. Et til dig og et til en du elsker.

50,00
0 anmeldelser

Den smukkeste franske ramme, der passer i størrelsen til alle mine A6 postkort. Man sætter simpelthen bare billedet i rammen, for der er allerede den smukkeste støvede grønne passe partout. Med rammen følger kortet Rosa Mystica, Maria med clematis, Maria på Jorden og Kærlighdescollage, som er det kort du ser i rammen på billedet. Så kan du skifte billederne efter behov.

220,00
0 anmeldelser

Jeg troede,

jeg ville mærke min sjæl,

når jeg omsider mødte min soul mate.

Men jeg mødte min soul mate,

da jeg omsider kunne mærke min sjæl.

Denne tekst er fra bogen HÅB. Her har jeg lagt en antik botanisk rosenillustration oven på en side i min notesbog. Kortet er rustikt og passer så fint med naturkuverterne som følger med. Kortet er også rigtig fint i min franske ramme med grøn passe partout.

 

Tip: Du kan klistre kortet op på en af naturkuverterne. Så har du en lille fin ramme.

 

 

 

50,00
0 anmeldelser

Dette smukke digt er mit yndlingsdigt fra bogen HÅB. Lawrence Lindhardt Christensen har skrevet digtet og fotograferet de fineste hvide sommerfugle i lavendel.

Længe sad vi sammen på en terrasse i dybt nærvær, indtil sommerfuglene ikke længere tog notits af os.

Jeg tror mange mennesker har gennemgået en forvandling og føler som det beskrives i digtet:

Aldrig har jeg været mere mig selv end nu hvor jeg er blevet en anden

Billedet er meget smukt rammet ind men kan også stå i en vindueskarm eller hvor du nu har lyst til at blive mindet om din forvandling.

 

 

60,00
0 anmeldelser

Jeg har altid været optaget af at finde gamle Maria-billeder og sætte dem ind i nye collage-landskaber. her har jeg sat Maria ind i et landskabsbillede jeg engang tog ved vesterhavet. Jeg har givet Maria ekstra roser og sat mit digt Hjertet bag hjertet ved.

Maria er tit afbildet i himlen. Jeg fik lyst til at skabe en collage, hvor Maria er på Jorden.

Billedet passer godt i den franske vintage ramme.

50,00
0 anmeldelser

Jeg elsker at skabe collager, klippe ud og sætte sammen på nye måder, skabe harmoni og balance. Intet kan balancere mit indre system som at sidde i timevis med en collage. På et tidspunkt finder tingene deres helt egen orden og så føler jeg bare ro indeni.

Jeg håber roen fra min kærlighedscollage vil forplante sig i den der ser billedet.

Kortet passer så godt til min franske vintage ramme.

50,00