0 anmeldelser

De fineste små pudderfarvede bedelys. Jeg elsker simpelthen de små lys.

De bliver pakket i syrefrit silkepapir i antik/sølv gavepose i genbrugspapir, så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00
0 anmeldelser

Jeg bruger denne smukke gamle franske lanterne både ude og inde, om dagen og om aftenen.

Den er robust, og kan sagtens holde liv i lyset selv i vejr med vind. Den er som et lille lysende hus i mørket, og skyggen danner en stjerne, hvis den står på et lyst bord. Du får et lille smukt bloklys med og min lystændingssang på MP3 fil. Jeg pakker i gaveindpakning.

Bemærk at det er gamle istandsatte lanterner, og derfor er der ujævnheder, som netop gør dem særlige. Glasset er nyt.

400,00
0 anmeldelser

Vision tændstikæske

Jeg har elsket tændstikæsker siden jeg som barn opdagede, at en pige ved navn Cirkeline boede i en. Jeg har ledt og ledt efter smukke tændstikæsker, men det var svært at finde smukke æsker med kvalitetstændstikker.

Nu er min tidlige vision om at skabe mine egne æsker blevet virkelighed. Jeg har fået en fin aftale med Tordenskjold tændstikker om at jeg må købe deres fine kvalitets bordtændstikker og dekorere dem med mine digte og designs.

En vision kan være at bygge et tårn der kan ses på hundrede kilometers afstand, og en vision kan være at skrive et digt på en tændstikæske om at huske at leve og elske inden man dør. Den ses ikke på kilometers afstand, men man kan have den liggende på sit natbord og huske på at leve, inden man går til ro.

Kærlig hilsen Majbritte

Digtet er fra bogen 24 digte til min elskede.

Tordenskjold Tændstikkerne er ekstra lange FSC certificerede bordtændstikker

Lysene er 12 cm høje 100% parffin voks

 

 

65,00
0 anmeldelser

De fineste hørfarvede rustikke bedelys. Jeg elsker simpelthen de små lys.

De bliver pakket i syrefrit silkepapir i antik/sølv gavepose i genbrugspapir, så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00