0 anmeldelser

Hør lidt af lystændingssangen i videoen under billederne

Jeg elsker min lanterne, og den har fulgt mig i mange år. Nu har jeg taget den hjem i min Soul Shop, så andre kan få glæde af det smukke lys og skyggespil.

Jeg bruger den især når jeg holder mørkning. Det er en gammel tradition, hvor man følger det sidste lys ind i mørke. Jeg slukker alt elektrisk lys og sætter et lys i min lanterne. Det er så smukt at se, hvordan lyset træder frem i mørket og danner mønstre over alt i rummet.

At holde mørkning er en påmindelse om, at et lille bitte lys kan lyse selv det største mørke op.

Lanternen er af jern og der er ikke glas i, så den er fortrinsvis til indendørs brug. Man kan dog bruge den på en stille aften udenfor, og man kan sætte et fyrfadslys i et højt glas, som så vil skærme for vinden. Højde: 33 Bredde: 20

Lanternen kommer i en smuk indpakning med tilhørende lys. Pakkes forskelligt efter inspiration. (Mariafiguren på billedet er privateje.)

OBS: Vær opmærksom på at håndtaget kan blive varmt, når lyset har været tændt længe, så pas på hvis du vil flytte den, når den har været tændt. Hold eventuelt på siderne i stedet for at tage fat i hanken.

 

350,00
0 anmeldelser

Tag dit lys med dig eller hæng det i træerne. Denne lanterne er bare rigtig sød med små blomster og lang hank, som gør det nemt, når du vil tage dit lys med dig. Jeg hænger den i træerne i haven, og det forvandler min have til et tryllelandskab.

Du får et soya- telys med til lanternen. Soyalyset er i beholder af genbugsplast og brænder i 12 timer. Hvis du som jeg tænder mange lys, kan det være godt at supplerere med et sundere alternativ. De naturlige lys har brug for man lige klipper toppen af vægen en gang imellem. Så brænder de bedre.

Du får også min lystændingssang  på MP3 fil, og jeg pakker lanternen i gaveindpakning.

 

Højde 17 cm

Bredde 14 cm på det bredeste sted.

Jern og glas.

360,00
0 anmeldelser

Jeg har bundtet 8 smukke bedelys med rustikt garn og sløjfe.

De bliver pakket fint så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00
0 anmeldelser

Vision tændstikæske

Jeg har elsket tændstikæsker siden jeg som barn opdagede, at en pige ved navn Cirkeline boede i en. Jeg har ledt og ledt efter smukke tændstikæsker, men det var svært at finde smukke æsker med kvalitetstændstikker.

Nu er min tidlige vision om at skabe mine egne æsker blevet virkelighed. Jeg har fået en fin aftale med Tordenskjold tændstikker om at jeg må købe deres fine kvalitets bordtændstikker og dekorere dem med mine digte og designs.

En vision kan være at bygge et tårn der kan ses på hundrede kilometers afstand, og en vision kan være at skrive et digt på en tændstikæske om at huske at leve og elske inden man dør. Den ses ikke på kilometers afstand, men man kan have den liggende på sit natbord og huske på at leve, inden man går til ro.

Kærlig hilsen Majbritte

Digtet er fra bogen 24 digte til min elskede.

Tordenskjold Tændstikkerne er ekstra lange FSC certificerede bordtændstikker

Lysene er 12 cm høje 100% parffin voks

 

 

65,00
0 anmeldelser

Disse smukke bedelys er helt samme farve som lækker blød nougat. Jeg har bundtet dem i bundter af 8 med rustikt garn og sløjfe. es de faktisk er ret hyggeligt.

De bliver pakket fint så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00