0 anmeldelser

Hvis man bruger mange lys kan det være godt at supplere med et sundere alternativ. Firmaet Åbenlys producerer store soya telys med 12 timers brændetid. De er meget større end almindelige fyrfadslys og er til lanterner o.l. (De passer ikke til almindelige små fyrfadsstager 5, 5 cm i omkreds 2,5 i højden) Jeg har fundet ud af at de også er rigtig smukke i mine hjertestager. Jeg bruger dem selv ved lystændingsritualer, hvor vi er mange mennesker sammen, der tænder lys. Beholderen som er af genbrugsplast kan stå direkte på en jernbakke, og det ser bare så smukt ud.

Der er to englekort med i æsken, og der er naturkuverter med. På bagsiden af kortet står et digt fra min kærlighedsbog 24 digte til min elskede:

Der findes et hjerte bag hjertet - et hjerte som altid er helt.

 

 

80,00
Fremhævet
0 anmeldelser

Tag dit lys med dig eller hæng det i træerne. Denne lanterne er bare rigtig sød med små blomster og lang hank, som gør det nemt, når du vil tage dit lys med dig. Jeg hænger den i træerne i haven, og det forvandler min have til et tryllelandskab.

Du får et soya- telys med til lanternen. Soyalyset er i beholder af genbugsplast og brænder i 12 timer. Hvis du som jeg tænder mange lys, kan det være godt at supplerere med et sundere alternativ. De naturlige lys har brug for man lige klipper toppen af vægen en gang imellem. Så brænder de bedre.

Du får også min lystændingssang  på MP3 fil, og jeg pakker lanternen i gaveindpakning.

 

Højde 17 cm

Bredde 14 cm på det bredeste sted.

Jern og glas.

360,00
0 anmeldelser

Denne gaveæske designede jeg til min veninde, som jeg havde lyst til at give den fineste værtindegave. Da jeg så ned i æsken tænkte jeg, at denne æske skulle andre have glæde af at kunne give en de holder af og vil glæde med Marias Lys.

De små fine bedelys er præcis så sanselige som marcipansnitter, og de små bloklys sender det fineste rosagyldne lys ud i rummet. Marias svovlstikker er samme design, som jeg har på mine Maria-postkort og på bagsiden står med juleskrift:

De største gaver vi kan give er kærlighed, medfølelse og nærvær.

Svovlstikkere vil pynte på bordet i den mørke tid.

Æsken inderholder:

8 med sløjfe bundtede marcipanfarvede bedelys 4,5 timers brændetid højde 12 cm

8 med sløjfe bundtede nougatfarvede bedelys 4,5 timers brændetid højde 12 cm

2 små rosagyldne bloklys 16 timers brændetid

1 æske Tordenskjolds bæredygtige bordtændstikker dekoreret med Mariabillede og julehilsen på bagsiden

Alle lys er 100% paraffin voks

 

 

200,00
0 anmeldelser

Disse smukke bedelys er helt samme farve som lækker marcipan. Jeg har bundtet dem i bundter af 8 med rustikt garn og sløjfe. I november og december må mine gæster finde sig i at skulle holde 8 lys, så jeg kan bundte dem. Så kan de holde kaffekoppen med den anden hånd. Og det synes de faktisk er ret hyggeligt.

De bliver pakket fint så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00
0 anmeldelser

Disse smukke bedelys er helt samme farve som lækker blød nougat. Jeg har bundtet dem i bundter af 8 med rustikt garn og sløjfe. I november og december må mine gæster finde sig i at skulle holde 8 lys, så jeg kan bundte dem. Så kan de holde kaffekoppen med den anden hånd. Og det synes de faktisk er ret hyggeligt.

De bliver pakket fint så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave.

100 % paraffin voks

50,00