0 anmeldelser

Æske med 2 søde små hjertestager med grangrønne bedelys 4,5 timer og den fineste Maria tændstikæske med julehilsen på bagsiden. Tændstikkerne er de ekstra lange bordtændstikker i bæredygtigt træ fra Tordenskjold, som jeg har dekoreret med samme motiv som mit Maria postkort. På bagsiden står:

De største gaver vi kan give er Kærlighed, medfølelse & nærvær Glædelig Jul

Stagerne har hjerter på siderne og er formet som et kræmmerhus. Om aftenen danner de en fin skyggeblonde, og Maria-æsken kan ligge fremme på bordet med alle de fine julelys. Man bestemmer selv hvilken side, der skal vende opad.

Den perfekte værtindegave, selvomsorgsgave, kærlighedsgave, adventsgave, kalendergave eller hvor man har lyst til at tænde lys i mørket og udtrykke lidt ekstra kærlighed.

 

 

 

 

150,00
0 anmeldelser

Hvis man bruger mange lys kan det være godt at supplere med et sundere alternativ. Firmaet Åbenlys producerer store soya telys med 12 timers brændetid. De er meget større end almindelige fyrfadslys og er til lanterner o.l. (De passer ikke til almindelige små fyrfadsstager 5, 5 cm i omkreds 2,5 i højden) Jeg har fundet ud af at de også er rigtig smukke i mine hjertestager. Jeg bruger dem selv ved lystændingsritualer, hvor vi er mange mennesker sammen, der tænder lys. Beholderen som er af genbrugsplast kan stå direkte på en jernbakke, og det ser bare så smukt ud.

Der er to englekort med i æsken, og der er naturkuverter med. På bagsiden af kortet står et digt fra min kærlighedsbog 24 digte til min elskede:

Der findes et hjerte bag hjertet - et hjerte som altid er helt.

 

 

80,00
Fremhævet
0 anmeldelser

Tag dit lys med dig eller hæng det i træerne. Denne lanterne er bare rigtig sød med små blomster og lang hank, som gør det nemt, når du vil tage dit lys med dig. Jeg hænger den i træerne i haven, og det forvandler min have til et tryllelandskab.

Du får et soya- telys med til lanternen. Soyalyset er i beholder af genbugsplast og brænder i 12 timer. Hvis du som jeg tænder mange lys, kan det være godt at supplerere med et sundere alternativ. De naturlige lys har brug for man lige klipper toppen af vægen en gang imellem. Så brænder de bedre.

Du får også min lystændingssang  på MP3 fil, og jeg pakker lanternen i gaveindpakning.

 

Højde 17 cm

Bredde 14 cm på det bredeste sted.

Jern og glas.

360,00