0 anmeldelser

De fineste små pudderfarvede bedelys. Jeg elsker simpelthen de små lys.

De bliver pakket i den fineste gaveæske foret med silkepapir af "forestfriendly Paper", så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave eller gemme æsken til opbevaring.

Æsken er fin støvet rosa.

Jeg har lagt en af mine Maria-collager i æsken, så du kan vælge at ramme collagen ind eller skrive en hilsen på og lægge i æsken, hvis du bruger den som gave.

Lysene er 100 % paraffin voks

100,00
0 anmeldelser

De fineste små jordfarvede bedelys. Jeg elsker simpelthen de små lys.

De bliver pakket i den fineste gaveæske foret med silkepapir af "forestfriendly Paper", så du kan bruge dem som en rigtig sød lille gave eller gemme æsken til opbevaring.

Æsken er fin støvet rosa.

Jeg har lagt en af mine Maria-collager i æsken sammen med en naturkuvert, så du kan vælge at ramme collagen ind eller skrive en hilsen på og lægge i æsken, hvis du bruger den som gave.

På bagsiden af kortet står mit hjertedigt:

Der findes et hjerte bag hjertet - et hjerte som altid er helt.

Lysene er 100 % paraffin voks

 

100,00
0 anmeldelser

Jeg har samlet en smuk gaveæske med den fineste håndlavede meditations-guirlande med 14 sommerfugle i rødlige nuancer med guld. Hvert lille stykke papir er håndlavet og tørret i Nepals Bjerge på et Fairtrade firma.

Lysene er marcipanfarvede bedelys i 100% paraffin voks 12 cm 4,5 timers brændetid og kortet er en af mine Maria collager, som du kan skrive på bagsiden af.

Den smukke æske åbnes nemt så du kan tage kortet ud og skrive din hilsen. Du kan også vælge at indramme collagen, så du har et smukt Maria-billede.

Æsken er fin støvet rosa.

 

180,00
0 anmeldelser

Jeg har samlet en smuk gaveæske med den fineste håndlavede meditations-guirlande med 14 sommerfugle i grønne nuancer med guld. Hvert lille stykke papir er håndlavet og tørret i Nepals Bjerge på et Fairtrade firma.

Lysene er marcipanfarvede bedelys i 100% paraffin voks 12 cm 4,5 timers brændetid og Maria-collage med et af mine digte på bagsiden:

Der findes et hjerte bag hjertet. Et hjerte som altid er helt.

Den smukke æske åbnes nemt så du kan tage kortet ud og skrive din hilsen sammen med digtet. Du kan også vælge at indramme collagen, så du har et smukt Maria-billede.

Æsken er fin støvet rosa.

180,00
0 anmeldelser

Denne sommerfugle-lanterne eller ampel, som man også kalder det, har de fineste sommerfugle, som lyset skinner igennem.

Den er smuk i dagslys og magisk i mørke. Da jeg første gang så min i mørke opdagede jeg at lanternen kaster et par kæmpemæssige sommerfuglevinger op på væggen. Det kan du se på billedet. Det er fantastisk at slukke alt lys og lade sommerfuglelanternen være den eneste lyskilde i rummet.

Materiale: jern.

280,00
0 anmeldelser

Jeg elsker min lanterne, og den har fulgt mig i mange år. Nu har jeg taget den hjem i min Soul Shop, så andre kan få glæde af det smukke lys og skyggespil.

Jeg bruger den især når jeg holder mørkning. Det er en gammel tradition, hvor man følger det sidste lys ind i mørke. Jeg slukker alt elektrisk lys og sætter et lys i min lanterne. Det er så smukt at se, hvordan lyset træder frem i mørket og danner mønstre over alt i rummet.

At holde mørkning er en påmindelse om, at et lille bitte lys kan lyse selv det største mørke op.

Lanternen er af jern og der er ikke glas i, så den er fortrinsvis til indendørs brug. Man kan dog bruge den på en stille aften udenfor, og man kan sætte et fyrfadslys i et højt glas, som så vil skærme for vinden. Højde: 33 Bredde: 20

(Mariafiguren på billedet er privateje.)

OBS: Vær opmærksom på at håndtaget kan blive varmt, når lyset har været tændt længe, så pas på hvis du vil flytte den, når den har været tændt. Hold eventuelt på siderne i stedet for at tage fat i hanken.

 

350,00
0 anmeldelser

Det smukkeste lystempel på fødder, som jeg selv glæder mig over hver eneste dag her i min  gamle have på Amager. Templet er cremefarvet i shabby chik stil. 

Shabby chik er en stil, hvor man tilstræber at noget ser gammelt ud. Når lanternen får lov at stå ude i en periode overtager den naturlige patina og lanternen bliver kun endnu smukkere af at lade sig favne af vind og vejr. men den kan også bruges inde.

Mellemstore bloklys fungerer bedst ude, da de helt store kan blæse ud, hvis de når alt for tæt til kanten i blæsevejr.

Hvis du selv henter lanternen hos mig får du fire bloklys med i gave. 2 mellemstore og 2 små.

Lanterner er ikke pakket i gaveindpakning, men henter du selv, får du dine lys i en sød gaveindpakning.

Grundet corona skal vi aftale, at du henter ved havelågen, da jeg ikke må holde åben butik og ikke må invitere indenfor. Dette hedder click and collect.

900,00