0 anmeldelser

Hyg dig med det lækreste bløde gyldne oldemortæppe med vintage roser

Det er en særlig tid, hvor vi har brug for ekstra fordybelse og en hel masse kærlighed. Jeg har fundet dette ekstra lækre smukke nostalgiske sommervattæppe/quilt med patchwork i coral, støvgrøn og antik rosa og med de  fineste vintage roser. Faktisk præcis de samme som er inden i min digtsamling.

Læg oldemortæppet over drømmesengen og lig blødt eller put dig ind i den, mens du nyder 24 digte til min elskede. Et kæmpe ja til kærligheden og blødheden i verden og indeni.

Tæppet alene koster 450,- du får digtsamlingen i gave. Hvis du allerede har bogen, håber jeg du vil blive glad for at give den i gave til en, som trænger til lidt ekstra skønhed og kærlighed. Du kan også skrive til mig, hvis du i stedet ønsker 8 bedelys i gave sammen med dit tæppe.

Tæppet er så stort at det er for svært at pakke ind, men digtsamlingen ligger i en fold i tæppet i fin støvgrøn gavepose.

100 % bomuld 180/130

450,00
0 anmeldelser

Jeg elsker hængekøjer, og denne her er bare så lækker i råhvid og 100 % bomuld. En hængekøje er simpelthen den bedste gave man kan give sig selv til afslapning og refleksion. De fleste af mine tekster er fremkommet, når jeg har ligget i en tilstand af ingenting i min hængekøje.

Hængekøjer har en helt særlig historie for mig, for i ti år gik jeg og tænkte over, hvor dejligt det ville være med en fin hængekøje. Jeg fik bare aldrig taget mig sammen til at anskaffe mig en. Jeg var så heldig, at en rigtig god ven forærede mig en hængekøje til min 40-års fødselsdag. Han sørgede endda for den blev hængt op i kroge, der var sikre og solide, og nu tager jeg min hængekøje med mig alle steder hvor jeg kan finde en sikker gren eller et par gode kroge.

Sikkerheden er vigtig, når man har en hængekøje, og de hængekøjer, jeg har taget hjem til min Soul Shop har jern på indersiden af "håndtagene" så stoffet ikke gnaver sig igennem krogen ad åre.

En gang imellem kan man jo også være så heldig at finde en sikker knast et sted, men bedst er det nok med et godt og sikkert sted. Det giver også en den gode følelse af at vende tilbage til sit indre shelter.

Hængekøjen er ikke større end den kan ligge sammenfoldet i en rygsæk, så jeg har min med i sommerhuset, og efterhånden har jeg fået sat kroge op de forskellige steder, hvor jeg opholder mig.

Jeg pakker den ind til dig eller til en du vil overraske med en hængekøje. Måske en der har talt om det i ti år ligesom jeg gjorde.

L245/B150 cm

650,00
0 anmeldelser

Hyg dig med det lækreste bløde oldemortæppe med blonder og blå blomster

Det er en særlig tid, hvor vi har brug for ekstra fordybelse og en hel masse kærlighed. Jeg har fundet dette ekstra lækre smukke nostalgiske sommervattæppe/quilt med patchwork i lyseblå sommernuancer og med de fineste blonder.

Læg oldemortæppet over drømmesengen og lig blødt eller put dig ind i den, mens du nyder 24 digte til min elskede. Et kæmpe ja til kærligheden og blødheden i verden og indeni.

Tæppet alene koster 450,- du får digtsamlingen i gave. Hvis du allerede har bogen, håber jeg du vil blive glad for at give den i gave til en, som trænger til lidt ekstra skønhed og kærlighed. Du kan også skrive til mig, hvis du i stedet ønsker 8 bedelys i gave sammen med dit tæppe.

Tæppet er så stort at det er for svært at pakke ind, men digtsamlingen ligger i en fold i tæppet i fin støvgrøn gavepose.

100 % bomuld 180/130

450,00