0 anmeldelser

Smuk lille skattekiste som kan bruges som penalhus eller til alverdens små ting. Der er magnetklap. Dette design er blåt med guldornamenteringer. Som en lille ekstra gave får du en lækker rund blyant med "diamant"-hoved.

På billedet kan du se, hvordan jeg bruger mit penalhus som rejsealter.

200,00
0 anmeldelser

Smuk skattekiste som kan bruges til penalhus eller Rejsealter. Som en ekstra gave får du en lækker blyant med "diamant".

På billedet kan du se, hvordan jeg bruger mit penalhus som rejsealter. Det er Soul of the Flower du ser på billedet med alteret.

200,00
0 anmeldelser

Jeg er så forelsket  i den skattekiste her. Det er en eksklusiv håndlavet æske skabt af kunsthåndværkerne der også skaber mine fine notesbøger. Jeg bruger min til lys, men den kan også være skattekiste for meditationskort, farver, postkort ja, alt hvad man har brug for en smuk æske til.

Man kan jo også lægge papir i og fylde den med hjemmebagte småkager eller karameller. Der skal en del til for den er 18,23,10.

Æsken er håndlavet, og der er tale om en eksklusiv skattekiste, fint håndværk og utrolig gennemført skønhed.

Jeg pakker den fint ind.

 

250,00