0 anmeldelser

The Sensitive Plant - Poetry in Bloom

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Denne notesbog er trykt i fin trykketeknik og er en kopi af en en gammel engelsk digtsamling The Sensitive Plant. På billedet er den fotograferet på mit flygel, hvor de tomme sider venter på nye sange.

Notesbogen guldglimter. Det kan man ikke gengive på billedet, så den er endnu smukkere i virkeligheden. Et stykke kunsthåndværk. 

Sammen med notesbogen følger et smukt postkort i kuvert med mit eget foto af min Mormors Maria-statuette.

Mål 12,5 / 18  144 tykke sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb

 

 

250,00
0 anmeldelser
Forvandlingsbog
Gaven til Dronningesjælen
 
Chloe er noget helt særligt. Fotograferer jeg denne notesbog på ét tidspunkt fremstår den mørk og mystisk, på andre tidspunkter mild og lys. Denne bog minder mig om, at der er lys i mørket og at forandring altid er mulig. Når vi har tillid.
 
Derfor lægger jeg også min nyeste postkortpakke ved med min nye Livets Collage, som jeg synes passer lige til denne notesbog.
 
Notesbogen er i stort flot A4 format med plads til store tanker, udklip, kreative udfald og indfald .
 
Hvis du ønsker at give din indre dronning en gave og virkelig værdsætte dig selv, så skal du vælge Chloe Grande. Jeg pakker den eksklusivt ind.
 
 
Siderne danner tilsammen et fornemt næsten usynligt blomstermønster.
 
 
Kærlig hilsen Majbritte <3
400,00
0 anmeldelser

Denne notesbog er fuld af mystik og er trykt på azurfarvet baggrund med gyldent tryk som ikke kan gengives på billedet, så den er endnu smukkere i virkeligheden.

Denne bog har 244 syrefri cremefarvede sider, og ryggen er trykt som bøger i gamle klostre. Bogen er netop en kopi af omslaget til et helligt skrift fra 1600, der beskrev The Holy week. Bemærk at siderne tilsammen udgør det smukkeste mønster.

Størrelse 12,5 / 18 Papiret er uden linjer, så man både kan skrive og tegne.

Sammen med notesbogen følger et smukt postkort i kuvert med mit eget foto af min Mormors Maria-statuette.

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Må denne bog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb.

 

 

250,00
0 anmeldelser

Polish Pearl er notesbogen til den feminine sjæl. Behold den ene og giv den anden til din datter, veninde, sjælesøster. Her står den på mit natbord, og jeg får lyst til at åbne hjertet og skrive om det fineste, der findes. Notesbogen har smuk magnetisk klaplukning. 

 

Sammen med notesbogen følger 2 smukke Mariapostkort i kuvert med mit eget foto af min Mormors Maria-statuette på malet baggrund. Maria er indrammet af et hjerte af blomster, som min veninde har håndklippet.

400,00
0 anmeldelser

The Sensitive Plant/Poetry in Bloom  notesbogen til den fine sårbare sjæl.

Nu er den her også i grande formatet uden linjer. Der kan klippes og klistres og tegnes og skrives. Det er virkelig en bog man gemmer, når hver side er fyldt.

Sammen med notesbogen følger et gratis Maria-postkort med med tilhørende kuvert. 

 

Notesbogen har to fine messinglåse, der gør den særligt eksklusiv.

 

Idé: jeg bruger selv bogen, når jeg er ude og læse op. Jeg printer de tekster ud jeg skal læse op og klistrer dem ind i bogen med masking tape ( en tape, der nemt kan fjernes uden at ødelægge siderne.) 

 

 

 

400,00
0 anmeldelser

Jewel of Urbino

Urbinos juvel er et stykke kunsthåndværk, der emmer af højtidelighed og som kalder på sjælen. Trykket er en komplet gengivelse af et stykke kunsthåndværk fra den italienske by Urbino fra 1755. 

 
Da jeg fik denne notesbog mellem hænderne sad jeg længe og tænkte: Hvad kan jeg dog skrive i så smuk en bog?
 
Jeg kunne ikke lige skrive en note om, at jeg skal huske at betale en regning. Det måtte være noget mere højtideligt. Den hedder Jewel of Urbino, og jeg kom til at tænke på Sjælens Juvel. Måske skulle jeg skrive en sang, et digt. I hvert fald måtte den være til tanker fra sjælen. Det man kunne kalde poesi.
 
Jeg så de tomme sider. Og der kom kun et ord: Tak.
 
Så begyndte jeg at fylde bogen med sætninger, der begynder med Tak...
 
Nu har jeg en taknemmelighedsbog. Til dage hvor jeg husker hvad jeg er taknemmelig for og til dage, hvor jeg igen har glemt det.
 
Du kan selvfølgelig bruge bogen til lige det formål, du har lyst til.
 
Sammen med notesbogen følger et smukt postkort i kuvert med mit eget foto af min Mormors Maria-statuette. På billedet kan du se notesbogen fotograferet på mit eget alter. Et alter er der hvor alt er siger min veninde Ida. Der kan vi gå hen med alt. Sorg, glæde, bøn og taknemmelighed.
 

Mål 12,5 / 18  144 tykke sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb

 

250,00
0 anmeldelser

Jeg elsker selv at lade mig inspirere af smukke notesbøger. Jeg vender tilbage til bøgerne igen og igen. Derfor er jeg optaget af at finde de smukkeste blandt notesbøger. Denne notesbog er som at holde solen i sin hånd. Omslaget er blødt som hud og guldglimter, når man tager sin sol med udenfor.

144 sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne. Størrelsen er den der ligger mellem midi og Grande.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb. Må du nyde at holde solen i din hånd.

 

300,00
0 anmeldelser

Den fineste notesbog med smukke ornamenter der guldglimter. Bemærk de små bitte fine lyserøde blomster.

Gratis Maria postkort i kuvert medfølger.

Den findes også i Grande A4 størrelse 

250,00
0 anmeldelser

Husk det er kun når alt lys er slukket, du virkelig kan se stjerner.

Her er en smuk notesbog, der minder om en stjerne, der er faldet ned på Jorden. Om dagen reflekterer den så smukt sollyset i det gyldne tryk. Den er lys og fløjsblødt mørke på samme tid. Omslaget har soft touch og føles som blød hud.

144 sider i cremefarvet syrefrit papir uden linjer, så man både kan skrive og tegne. Størrelsen er den der ligger mellem midi og Grande.

Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb.  

300,00