Fotografierne på mine plakater er aftryk af øjeblikke, som har haft stor betydning for mig. Det er aftryk af den verden, der omgiver mig, englene som bor her hos mig, blomsterne i min have, særlige stykker stof, som jeg elsker og alt muligt sat sammen på en måde, som giver mig indre ro. Jeg elsker at skrive lange, sammenhængende fortællinger, men jeg elsker også at fordybe mig i enkle, korte sætninger, og så elsker jeg at vække kontakten til det allerinderste ved at fordybe mig i et billede. Det er blevet til plakater og postkort med sætninger, som jeg håber vil inspirere dig på sjælens rejse.

 

Hvis du skal bruge en plakat som gave pakker jeg den gerne ind for dig. Skriv det ved ordren.

0 anmeldelser

Roser fra min nabos have fotograferet på mit gamle bord, som har smukke strukturer, figurer og fortællinger gemt i den afskallede mailng. Findes også som plakat (med anden tekst)

50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 billedpostkort med Kærlighedsbøn - æbleblomster og kærmindesøstre 2 forskellige motiver. (+ 2 naturkuverter) Begge motiver findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med digtet Kontrakt med mit hjerte på foto af den først udsprungne æbleblomst i min have (+ 2 A5 kuverter)

50,00
0 anmeldelser

2 stk A5 postkort med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos. Findes også som plakat.

50,00
0 anmeldelser

Kærlighedsbøn fra ALMANAK på foto af æbleblomst og kærmindesøstre på gyldent munken papir - findes også som postkort.

150,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron på gyldent munken papir. Findes også som postkortpakke.

150,00
0 anmeldelser

"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron

50,00
0 anmeldelser

Et stort nissekor og et lille nissekort med teksten "Gave-ønske: Tid til hinanden" (med tilhørende naturkuverter) + et smukt dekoreret juleeventyr.

50,00
0 anmeldelser

Min yndlings Mariafigur fra mit barndomshjem hos mormor. Figuren har jeg fotograferet mod en malet baggrund og under billedet står teksten: De største gaver, vi kan give er: Kærlighed, medfølelse og tid til hinanden.. Glædelig Jul og Godt Nytår. 

45,00
0 anmeldelser

En stille, meditativ, lys plakat med teksten: Den, der griber nuet, holder evigheden i sin hånd A3 størrelse. Motivet gentages næsten usynligt på baggrunden for dem der lægger mærke til det. Dette motiv findes også som postkort med rustikke naturkuverter til.

150,00
0 anmeldelser

Den, der griber Nuet, holder Evigheden i sin hånd 2 A5 postkort med kuverter.Giv det ene til en du holder af og ram det andet ind og hæng det op , hvor du ønsker en meditativ stemning.

50,00
0 anmeldelser

To små fine postkort med min søsters maleri sammen med min refleksion over sårbarhed: At beskytte sig med hårdhed er ikke at værne om sin sårbarhed. Det er et værn mod sårbarhed. 

40,00
0 anmeldelser

Shaman PLAKAT A3 297×420

150,00
0 anmeldelser

SHAMAN 2 stk A5 billedpostkort + 2 natur kuverter Motivet findes også som plakat.

50,00