Fotografierne på mine plakater er aftryk af øjeblikke, som har haft stor betydning for mig. Det er aftryk af den verden, der omgiver mig, englene som bor her hos mig, blomsterne i min have, særlige stykker stof, som jeg elsker og alt muligt sat sammen på en måde, som giver mig indre ro. Jeg elsker at skrive lange, sammenhængende fortællinger, men jeg elsker også at fordybe mig i enkle, korte sætninger, og så elsker jeg at vække kontakten til det allerinderste ved at fordybe mig i et billede. Det er blevet til plakater og postkort med sætninger, som jeg håber vil inspirere dig på sjælens rejse.

0 anmeldelser
"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron på gyldent munken papir. Findes også som postkortpakke.
125,00
0 anmeldelser
"Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel" fra PILGRIM I HJERTET på foto af engel med syrener og rododendron
50,00
0 anmeldelser
Roser fra min nabos have fotograferet på mit gamle bord, som har smukke strukturer, figurer og fortællinger gemt i den afskallede mailng. Findes også som plakat (med anden tekst)
50,00
0 anmeldelser
Shaman PLAKAT A3 297×420
125,00
0 anmeldelser
2 stk A5 postkort med digtet Kontrakt med mit hjerte på foto af den først udsprungne æbleblomst i min have (+ 2 A5 kuverter)
50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 postkort med KONTRAKT MED MIT HJERTE på maleri, som min søster Karina Afshar Parsa har malet så smukt inspireret af et af mine fotos. Du bliver kun trukket 30,- i forsendelse, hvis du kun skal have en pakke postkort. Bemærk dette gøres manuelt efter bestillingen er indgivet. Findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser
2 stk A5 billedpostkort med Kærlighedsbøn - æbleblomster og kærmindesøstre 2 forskellige motiver. (+ 2 naturkuverter) Begge motiver findes også som plakat.
50,00
0 anmeldelser
Kærlighedsbøn fra ALMANAK på foto af æbleblomst og kærmindesøstre på gyldent munken papir - findes også som postkort.
125,00
0 anmeldelser
Du kan vælge blandt alle mine A3 plakater de tre du ønsker
300,00
0 anmeldelser
At beskytte sig med hårdhed er ikke at værne om sin sårbarhed. Det er et værn mod sårbarhed. Findes også som postkort.
125,00
0 anmeldelser
En stille, meditativ, lys plakat med teksten: Den, der griber nuet, holder evigheden i sin hånd A3 størrelse. Motivet gentages næsten usynligt på baggrunden for dem der lægger mærke til det. Dette motiv findes også som postkort med rustikke naturkuverter til.
125,00
0 anmeldelser
Den, der griber Nuet, holder Evigheden i sin hånd 2 A5 postkort med naturkuverter bundet med rustikt bånd. Giv dem som en lille værtindegave, eller send det ene til en du holder af og ram det andet ind og hæng det op , hvor du ønsker en meditativ stemning.
50,00
0 anmeldelser
To små fine postkort med min søsters maleri sammen med min refleksion over sårbarhed: At beskytte sig med hårdhed er ikke at værne om sin sårbarhed. Det er et værn mod sårbarhed. Med naturkuverter pakket i lille cellofanpose.
40,00
50,00
0 anmeldelser
Det evige barn A3 plakat. Digtet står letlæseligt i det nederste grønne felt.
125,00